Close

Santa Fe on uudistunut

Santa Fe on Hyundai-malliston lippulaiva Euroopassa. Santa Fe on saanut uutta ilmettä, lisää tehoa ja uusia varusteita.

new_santa_fe_exterior_2016_1000x529

Uutta ilmettä Santa Fen ulkoasuun tuovat mm. uudelleen muotoillut puskurit sekä etu- ja takavalot, jäähdyttäjän säleikkö ja kevytmetallivanteet. Korkeutta on 5 mm entistä enemmän, pituutta Santa Fe on kasvanut 10 mm. Myös moottorissa on enemmän tehoa ja vääntöä.

Santa Fe on entistä paremmin varusteltu. Turvallisuutta edistävät mm. mukautuva vakionopeuden säädin, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kuolleen kulman ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmät, kaukovaloassistentti ja 360 asteen kamerajärjestelmä.

new_santa_fe_taka_2016_1000x545

Santa Fe on pisimpään Euroopan markkinoilla ollut Hyundai-malli, ensimmäinen versio lanseerattiin jo vuonna 2001. EuroNCap-turvallisuustestissä se sai täydet viisi tähteä vuonna 2015.  Santa Fe tehdään maailman suurimmalla autotehtaalla Ulsanissa Etelä-Koreassa.

Euroopassa on myyty 1,2 miljoonaa Hyundain SUV-mallia ja SUV-malliston osuus on kolmannes Hyundai-autojen myynnistä Euroopassa. Uudistunut Santa Fe on Hyundain SUV-malliston lippulaiva.  Eurooppalaiset asiakkaat arvostavat mm. Santa Fen rohkeaa ja modernia muotoilua, hyvin suunniteltua matkustamoa, monipuolisia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita, runsaita tiloja – istuinpaikat seitsemälle. Santa Fen moottori on 2,2-litrainen diesel, siinä on 6-vaihteinen automaattivaihteisto ja neliveto.

new_santa_fe_exterior_1000x357

 

Lue lisää