Close

Parempaa turvaa tien päällä: Hyundai Tieturva Plus

Kesäkuun 2023 alusta alkaen Hyundai-henkilö­auton omistajille on tarjottu entistä huolettomampaa autoilua. Mielenrauhaa matkailuun tuo uusi ja kattava Hyundai Tieturva Plus.

Edessä on pitkä ajomatka, tavarat on ­pakattu ja auto tankattu. Määräaikaishuoltokin on tehty ajallaan, joten kaiken pitäisi olla kunnossa. Mutta entä jos matkalla tapahtuu jotain yllättävää, vaikka rengasrikko, onnettomuus tai avaimen häviäminen?

Jos allasi on kesäkuun 2023 jälkeen yksityiskäyttöön ensirekisteröity Hyundai-henkilöauto tai oma Hyundaisi on alle kymmenen vuoden ikäinen ja käynyt 1.6.2023 tai sen jälkeen valtuutetussa merkkihuollossa määräaikaishuollossa, voit aloittaa matkasi levollisin mielin. Autosi nimittäin kuuluu uuden ja kattavan Hyundai Tieturva Plus -matkanjatkamispalvelun piiriin.

Tämän tasoisia matkan­jatkamis­palveluja on nähty aikaisemmin lähinnä vain premium-auto­brändien valikoimissa.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua kehittämällä jo 12 vuotta toimineen Hyundai Tieturva -palvelun rinnalle jotain uutta ja toivottua. Aikaisemmin tämän tasoisia matkan­jatkamispalveluja on nähty lähinnä vain premium-autobrändien valikoimissa”, sanoo Hyundain jälkimarkkinointipääl­likkö Mikko Tihveräinen.

Apua saatavilla kellon ympäri

Hyundai Tieturva Plus -palvelu sisältyy merkkihuollossa tehtyyn huoltoon ja se aktivoituu kaikissa muissa Hyundai-malleissa 13 kuukaudeksi kerrallaan paitsi IONIQ 5- ja IONIQ 6 -malleissa 24 kuukaudeksi kerrallaan. Veloituksettoman Hyundai Tieturva Plus -palvelun käyttöönotto ei edellytä auton omistajalta erillistä rekisteröitymistä.

Palvelu pitää sisällään esimerkiksi avun yleisimpiin teknisiin vikoihin, rengasrikkoihin ja polttoaineen tai ajoakun loppumiseen. Jos ongelmaa ei pystytä ratkaisemaan paikan päällä, auto hinataan lähimmälle Hyundai-merkkikorjaamolle veloituksetta. Mikäli autoa ei saada saman päivän aikana kuntoon, voidaan matkan jatkuminen varmistaa sijaisautolla enimmillään kolmeksi vuorokaudeksi.

”Hyundai Tieturva ja Hyundai Tieturva Plus ovat saatavilla kellon ympäri yh­destä ja samasta puhelinnumerosta. Apua voi pyytää myös digitaalisesti ilman erillistä sovellusta”, opastaa Tih­veräinen.

Osaamista ja kalustoa kaikkiin ongelmatilanteisiin

Hyundai tarjoaa Tieturva Plus -palvelun yhteistyössä Redgon kanssa. Redgo jatkaa uuden omistajan myötä edeltäjänsä Falckin luomaa vahvaa perustaa koko Suomen kattavien hinaus- ja tiepalveluiden tarjoajana. Yli 40 vuoden historian kokemuksella operoiva Redgo hoitaa kotimaassa vuosittain yli 100 000 tapausta noin 250 punaisen auton ja 350 ammattilaisen voimin.

”Hyundai Tieturva Plus -palvelun lähtökohta on, että kaikki Redgo-yksiköt kykenevät avustamaan autoilijaa ja että autoilija voisi jatkaa matkaansa omalla autolla. Lavahinausautolla auto voidaan tarvittaessa turvallisesti siirtää Hyundai-korjaamolle. Meillä on myös erikoisosaamisella ja varusteilla varustettuja tiepalveluautoja, joiden tehtävänä on korjata auto paikan päällä. Matalat hallihinausautot ovat puolestaan erikoistuneet avustamaan esimerkiksi parkkihalleissa”, listaa Redgon toimitusjohtaja Magnus Lindgren.

Ne Hyundain henkilöautot, jotka eivät kuulu Tieturva Plus -palveluun, saavat apua Hyundai Tieturva -palvelusta. Suppeammassa Hyundai Tieturvassa avun saa teknisen vian sattuessa samasta ilmaisesta puhelinpalvelusta, mutta tilattavat hinaus- ja korjauspalvelut ovat asiakkaalle maksullisia.

”Meille soittaessaan asiakkaan ei tarvitse tietää muuta kuin auton rekisterinumero. Sen perusteella saamme selville, kuuluuko ajoneuvo Tieturva Plussan piiriin ja onko autolla esimerkiksi oma vakuutus, joka tarvittaessa voi korvata matkan keskeytymisestä koituvia kustannuksia”, kertoo Lindgren.

Lue lisää Hyundai Tieturva Plus -palvelusta

Hyundai Tieturva Plus

  • Palvelee ympäri vuorokauden numerossa 08001 90069 ja osoitteessa tilaus.redgo.fi/hyundai/
  • Sisältyy merkkihuollossa tehtyyn huoltoon ja on asiakkaalle veloitukseton 
  • Aktivoituu 13 kuukaudeksi kerrallaan merkkihuollossa tehdyn huollon yhteydessä (IONIQ 5- ja IONIQ 6 -malleissa 24 kk)
  • Sisältää mm. avun yleisimpiin teknisiin vikoihin, rengasrikkoihin ja polttoaineen tai ajoakun loppumiseen, hinauksen lähimmälle Hyundai-merkkikorjaamolle, sijaisauton sekä majoituskulut tietyin ehdoin
  • Voimassa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa

Redgo

  • Hinaus- ja tiepalvelujen tarjoaja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa ja Liettuassa
  • Suomessa palvelee 39 hinaus­liikettä ja noin 300 hinausautoa 
  • Järjestää vuosittain hinaus- tai tiepalveluapua yli 100 000 autoilijalle 

Teksti  Ari Rytsy  |  Kuvat  Roope Permanto