Close

Palloliitto ja Hyundai solmivat yhteistyösopimuksen

Suomen Palloliitto (SPL) ja Hyundai Motor Finland Oy ovat allekirjoittaneet kahden vuoden yhteistyösopimuksen, jossa on optio kahden vuoden jatkoon.

Suomen Palloliitto (SPL) ja Hyundai Motor Finland Oy ovat allekirjoittaneet kahden vuoden yhteistyösopimuksen, jossa on optio kahden vuoden jatkoon. Sopimuksen myötä Hyundaista tulee Palloliiton autokumppani ja merkittävä yhteistyökumppani. Hyundai-autot tulevat näkymään vahvasti Palloliiton tapahtumissa. Sopimuksen myötä Hyundai toimittaa Palloliiton käyttöön mallistostaan useita erilaisia autoja, sekä tarpeen mukaan lisäautoja erilaisiin tapahtumajärjestelyihin.
– Hyundai-sopimus on meille erittäin merkittävä, sillä järjestämme vuodessa noin sata tapahtumaa, joissa tarvitaan kuljetuksia päivittäisten tarpeidemme lisäksi. Hyundailla on kattava tuotevalikoima, joka on meille keskeistä tapahtuma-järjestäjänä. Olemme iloisia myös siitä, että Hyundai on mukana huippujalkapallossa maailmanlaajuisesti, kuten kesän MM-lopputurnauksessa jälleen nähtiin. Hyundain merkki yhdistetään paitsi huippujalkapalloon, myös laatuun ja luotettavuuteen. Ne ovat meille tärkeitä asioita niin suomalaisen jalkapallon kotina kuin suurena kansalaisjärjestönäkin, Palloliiton toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen sanoi.
– Olemme erittäin ylpeitä tänään allekirjoitetusta sopimuksesta, joka on luonteva jatko Hyundain ja IFAn pitkään jatkuneeseen ja maailmanlaajuiseen yhteistyöhön. Maailman suosituin urheilulaji ja automaailman laadukkaimmat tuotteet sopivat hyvin yhteen, Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen toteaa.
– Meillä on vahva usko Suomen jalkapallon menestykseen ja haluamme olla omalla panoksellamme tukemassa tätä positiivista kehitystä ja liikuttamassa suomalaista jalkapalloväkeä. Hyundai tulee tekemään yhteistyötä Suomen Palloliiton kanssa monissa eri muodoissa. Toivotamme kaikki jalkapallon harrastajat ja ystävät tervetulleiksi tutustumaan Hyundaiautoihin. Lupaamme olla luottamuksenne arvoisia.

20110809_hyundai-sopimus_2_netti
Kuvassa vasemmalta oikealle:
Teemu Juntunen, myynti- ja markkinointijohtaja, Hyundai Motor Finland Oy
Antti Ruhanen, toimitusjohtaja, Hyundai Motor Finland Oy
Sauli Niinistö, puheenjohtaja, Suomen Palloliitto, puhemies Eduskunta
Kimmo J Lipponen, toimitusjohtaja, Suomen Palloliitto
(Kuva Palloliitosta)