Close

Ott Tänak siirtyy Hyundai i20 WRC:n ohjaamoon

Hyundai Motorsport on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen Ott Tänakin kanssa.
  • Hyundai Motorsport on ilmoittanut tehneensä sopimuksen Ott Tänakin kanssa rallin maailmanmestaruuskilpailun kausille 2020–2021.
  • Tänak ja Thierry Neuville osallistuvat kaikkiin vuoden 2020 osakilpailuihin, joista ensimmäinen on Monte Carlon ralli tammikuussa.
  • Hyundai Motorsport vahvistaa myös, että kolmatta Hyundai i20 Coupe WRC:tä kaudella 2020 ajavat Dani Sordo ja Sébastien Loeb.

Hyundai Motorsport ja Ott Tänak ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen tuleville rallin maailmanmestaruuskausille. Tänak ja kartturi Martin Järveoja kilpailevat valmistajien maailmanmestaruuspisteistä kaikissa 14:ssä osakilpailussa vuonna 2020.

Rallin maailmanmestaruuskilpailuun seitsemättä kauttaan osallistuvan Hyundai Motorsportin kuljettajia tulevalla kaudella ovat myös täyden sarjan ajava Thierry Neuville, sekä kolmannen auton jakavat Dani Sordo ja Sébastien Loeb.

Talli jatkaa keskustelua Andreas Mikkelsenin ja Graig Breenin kanssa mahdollisesta yhteistyöstä kaudella 2020.

Andrea Adamon visio tulevasta kaudesta vastaa omia tavoitteitani. Kunnioitan suuresti Hyundai Motorsportin tähänastista työtä. Heillä on aina ollut kilpailukykyinen tiimi ja auto, onkin mielenkiintoista päästä katsomaan asioita tiimin näkökulmasta. Odotan mielenkiinnolla, mitä voimme saavuttaa yhdessä tulevina vuosina, kertoi Tänak odotuksistaan.

– Ott ja Martin mahdollistavat etulinjassa taistelun jatkossakin. Ott on poikkeuksellisen lahjakas, kuten olemme nähneet, nopea ja tehokas kaikilla alustoilla, ja todella hyvä lisä täydentämään Hyundai-tiimiä, kertoi tyytyväinen Adamo.