Close

Nyt uusi i30 Wagon ensiesittelyssä

Nyt ensiesittelyssä uuden sukupolven i30 Wagon

Hinnat alkaen 21 390 €, sisältää toimituskulut

i30:n ajaton muotoilu tehostuu farmarin monikäyttöisyydellä

”Uuden sukupolven i30 Wagon puhuu samaa kieltä i30-perheen kanssa ja siinä on Hyundai-perheen uusi tunnusmerkki – Cascading Grille -jäähdyttäjän säleikkö,” kuvailee Hyundai Design Centre Europen päämuotoilija Thomas Bürkle. ”Kapeneva kattolinja ja dynaamiset mittasuhteet antavat Wagonille lähes coupémaisen silhuetin.”

Tavaratila luokkansa suurimpia

Uudessa Hyundai i30 Wagonissa tavaratilan koko on 602 litraa ja se kasvaa jopa 1 650 litraan,
kun takaistuimet taitetaan alas suhtessa 60:40.

Uuden i30 wagonin pituus on 4,585 m ja korkeus 1,465 m. Auton leveys 1,795 m ja akseliväli 2,650 m ovat
samat kuin viisiovisissa malleissa.

Luokkansa paras turvallisuuspaketti

Uudessa Hyundai i30 Wagonissa on tuoreimmat aktiivisen turvallisuuden järjestelmät, kuten automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, kuljettajan vireystilan valvonta, mukautuva vakionopeudensäädin, kaukovaloavustin ja kaistavahtijärjestelmä. Kuolleen kulman tunnistusjärjestelmä yhdessä kaistanvaihtoavustimen kanssa valvoo auton takakulmia. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä vähentää törmäysriskiä esimerkiksi pysäköintiruudusta peruutettaessa.

Älykäs ja yhteydessä

Uuden i30 Wagonin ohjaamossa on vaakasuuntainen muotoiluteema ja kelluva näyttö tietoviihdejärjestelmälle. Valinnaisen navigointijärjestelmän kahdeksantuumainen kosketusnäyttö tarjoaa monipuoliset navigointi-, media- ja yhteystoiminnot.

Dynaamiset ja tehokkaat moottorit

Uuden i30 Wagonin moottorivalikoimassa on iskutilavuudeltaan pieniä turbomoottoreita, jotka antavat autolle hyvän suorituskyvyn ja taloudellisuuden. Valinnan voi tehdä kolmen bensiinimoottorin ja yhden 1,6-litraisen turbodieselin välillä.
1,6 litran diesel-moottorista on tarjolla kolme eri tehoversiota, esim. 81 kW (110 hv), polttoaineen kulutus vain 3,7 l/100 km ja CO2-päästö 96 g/km .

Jätä yhteydenottopyyntö

[ninja_forms id=33]