Close

Muutoksia Hyundain jälleenmyyjäverkostossa – Mega-Auto Hyundain jälleenmyyjäksi Lahdessa ja Porvoossa

Mega-Auto Oy on aloittanut Hyundain uusien henkilöautojen myyjänä Lahdessa ja Porvoossa. Hyundain huoltotoiminnot alkavat Mega-Autolla samoissa toimipisteissä vuoden 2024 alusta alkaen.

Mega-Auto on täyden palvelun autoliike, josta asiakas saa automyynnin lisäksi huollon, varaosien ja vauriokorjausten palvelut. Yksityisomisteisella Mega-Autolla on autokaupasta yli kolmenkymmenen vuoden kokemus.

– Olemme Lahdessa ja Porvoossa vahvasti paikallinen toimija. Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä ja tulossa oleva mielenkiintoisia malleja, kertoo Mega-Auto Oy:n toimitusjohtaja Jari Drake.

– Brändinä Hyundai katsoo vahvasti eteenpäin ja lähitulevaisuudessa saamme paljon uusia kiinnostavia ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavia malleja, kertoo Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja Esa Kurikka.

Hyundai-mallisto on uudistunut ja sähköistynyt vauhdikkaasti. Loppuvuoden 2023 tuorein uutuus on lokakuun alussa Lahdessa esitelty monikäyttöinen Hyundai Kona, joka on myynnissä sekä hybridinä että täyssähköisenä versiona.

Lahdessa, Porvoossa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä aiemmin Hyundain kumppanina toiminut Autosalpa Oy on lopettanut Hyundai-myynnin syyskuun 2023 loppuun. Huoltotoiminnot päättyvät Autosalvan toimipisteissä vuoden 2023 loppuun. Hämeenlinnassa asiakkaita palvelee jatkossakin Hyundai-asioissa Autoverkkokauppa.fi (Automyymälä Helsinki Oy).