Close

Miten Hyundai-huoltosopimus ja -huolenpitosopimus eroavat?

Hyundai tarjoaa asiakkailleen sekä huolenpitosopimuksia että huoltosopimuksia. Samankaltaisista nimistä huolimatta kyseessä ovat kaksi erilaista palvelua. Miten ne eroavat toisistaan?

Huoltokustannusten hallinta on helppoa ja ennakoitavissa, kun huolenpitosopimus tehdään jo uutta autoa ostaessa. Kiinteä kuukausierä on tiedossa etukäteen koko sopimusajalta ilman yllättäviä menoeriä ja autosi huoltohintataso on sidottu sopimuksen tekohetken hintatasoon.

Merkkikoulutetut mekaanikot pitävät autosta huolta, ja auton arvo säilyy vaihtoautomarkkinoilla hyvin.

Hyundai-huolenpitosopimus sisältää määräaikaishuollot, luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset sekä tarvittaessa sellaisten osien uusinnat, joiden takuuaika on lyhyempi kuin sopimusaika, kuten akut, jarrupalat ja -levyt, polttimot tai pyyhkimen sulat.

Uuteen Hyundai-autoon voi vaihtoehtoisesti tehdä myös huoltosopimuksen kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi, ja enintään 150 000 ajokilometrille. Kiinteä kuukausimaksu määräytyy auton mallin ja ajokilometrin mukaan. Tutustu Hyundai-huoltosopimuksen hinnastoon tästä.

Huoltosopimuksen kuukausimaksu kattaa Hyundain huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja huoltoihin kuuluvien mekaanisten osien vaihdot ja mm. nestetäydennykset, mutta ei lisätöitä.
Sopimuksia voi tehdä auton myyntihetkestä aina ensimmäiseen määräaikaishuoltoon saakka, jolloin menneet kuukaudet laskutetaan takautuvasti

Huolenpitosopimus sisältää

  • Määräaikaishuollot Hyundain huolto-ohjelman mukaisesti
  • Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset
  • Nestetäydennykset ja sulakkeet
  • Ajoturvallisuuteen liittyvät polttimoiden vaihdot myös huoltojen välissä

Huoltosopimukseen sisältyy

  • Huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot
  • Huolto-ohjelman mukaiset mekaanisten osien vaihdot, esim. jakohihna
  • Nestetäydennykset huollon yhteydessä

Toimenpiteet suoritetaan siinä laajuudessa kuin on tarpeen auton tai lisävarusteen luotettavan toiminnan takaamiseksi sopimuskauden aikana.

Huolenpito- ja huoltosopimukset tehdään aina jälleenmyyjän kanssa.

Lisätietoja sopimuksista ja eroista: https://www.hyundai.fi/huolto/hyundai-huolenpitosopimus/