Close

Meksikon rallista palkinkorokepaikka Ott Tänakille ja Martin Järveojalle

Ott Tänak ja Martin Järveoja saavuttivat Meksikon rallissa kolmannen kerran podium-paikan tällä kaudella, miehet sijoittuivat vaikeuksien jälkeen kilpailussa toiseksi.

Ott Tänak ja Martin Järveoja ajoivat hopeasijalle Meksikossa ajetussa rallin maailmanmestaruusosakilpailussa. Perjantaina virolaiskaksikko menetti aikaa ajovirheen vuoksi, mutta ajoivat kuitenkin kuudella erikoiskokeella pohja-ajan, ja osoittivat, että vauhtia riittää.

Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul saavuttivat peräti kahdeksan pohja-aikaa, mutta sähköongelmien vuoksi päätyivät kokonaiskilpailussa sijalle 16. Myös Dani Sordolla ja Carlos del Barriolla oli teknisiä ongelmia. He joutuivat jättämään kilpailun kesken. – Tämä ei ollut se, mitä suunnittelimme, sanoi pettynyt Sordo, – On vaikea niellä tapahtunutta, koska meillä oli niin suuria toiveita. Mutta tällaista ralli joskus on.

Neuville ja Gilsoul Meksikossa Sordo ja del Barrio Meksikossa

– Kieltämättä meillä on ollut hankala ralli monestakin näkökulmasta, summasi tiimipäällikkö Andrea Adamo. – Meidän täytyy analysoida huolellisesti, mitä meni pieleen, jotta voimme jatkossa välttää samat virheet. Olen varma, että ilman perjantaista virhettä Ott olisi voinut taistella kilpailun voitosta.

WRC2-luokassa Hyudai i20 R5:lla ajaneet Nicolas Gryazin ja Yaroslav Fedorov tulivat maaliin kokonaiskilpailun seitsemäntenä, ja Ole Christian Veiby ja Jonas Andersson kymmenentenä.

Veiby ja Andersson Meksikossa

Kilpailu lyhennettiin koronaviruksen takia päättymään jo lauantaina. Argentiinan osakilpailua ei ajeta suunnitellusti 23. – 26.4.2020, vaan tämän hetken tiedon mukaan seuraava maailmanmestaruusrallin osakilpailu on Portugalin ralli, joka ajetaan 21. – 24.5.2020.