Close

Maustetytöt ja Hyundai yhteistyöhön

Hyundai ja kovassa nosteessa oleva Maustetytöt-yhtye eli Kaisa ja Anna Karjalainen ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Syksystä 2020 alkaen Maustetytöt ovat kurvanneet keikoille nelivetoisella Hyundai Tucsonilla. Auton valinnassa tärkeää pitkiäkin keikkamatkoja silmällä pitäen olivat tilat ja turvallisuus.

”Painotamme yhteistyöhankkeissamme puhuttelevia ja jopa ristiriitaisia tunteita herättäviä kohteita. Haemme anteeksipyytelemätöntä ”kyllä onnistuu” -asennetta, mikä Maustetyttöjen kohdalla toteutuu loistavasti”, kertoo Hyundai Finlandin markkinointipäällikkö Merja Lehtinen tuoreesta sopimuksesta.

Emma-ehdokkaat julkistettiin 21.1.2021. Maustetytöt ovat ehdolla viidessä ehdokassarjassa, vuoden yhtye, vuoden albumi (Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä), rock, kriitikkojen valinta sekä yleisöäänestys. Yleisöäänestys päättyy 9.5.2021 ja voittajat julkaistaan 14.5.2021.

Soundi-lehden kriitikot listasivat vuoden 2020 lopulla Maustetyttöjen Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä -albumin vuoden parhaaksi. 29.1.2021 myös Soundi-lehden lukijat tekivät saman valinnan ja varmistivat Maustetytöille kaksoisvoiton.

*Korjattu tiedotetta 29.1.2021: Maustetytöt ovat ehdolla viidessä Emma-palkintokategoriassa. Lisätty Soundi-lehden valinnat.

Hyundai Tucson on uudistunut vuodenvaihteessa – lue lisää uudesta Tucsonista