Close

Maalikorjauskynä avuksi pienten naarmujen ja kolhujen korjaukseen

Hyvästäkin huolehtimisesta riippumatta auto on jatkuvasti pienten kolhujen kohteena: aiheuttajia on tarjolla laidasta laitaan raekuuroista lasten leikkeihin, nastan- ja kiveniskemiin ja parkkipaikkavaurioista käpyihin.

Maalikynällä eli korjauskynällä voi helposti itse korjata pieniä naarmuja ja kolhuja auton maalipinnassa. Pikkuvauriot on syytä korjata viipymättä. Näin varmistetaan, ettei korroosio pääse koripelteihin.

Hyundailla on tarjota maalikynä lähes kaikille värikoodeilleen. Auton värikoodi on uudemmissa Hyundai-malleissa kolmekirjaiminen ja vanhemmissa kaksikirjaiminen sarja. Värikoodin voi tarkistaa auton tyyppikilvestä. Myös palveleva Hyundai-merkkihuoltosi voi varmistaa oikean värikoodin rekisterinumerosi perusteella, ja samalla reissulla sujuvat helposti vaurion laajuuden tarkastus sekä maalikorjauskynän hankinta.

Maalikynä ei sovellu suurempien naarmujen korjaamiseen. Syvempiin naarmuihin tai maalivaurioihin Hyundai-merkkihuolto tekee sinulle halutessasi kilpailukykyisen hintatarjouksen osan maalaamisesta kokonaan tai osittain.

Maalikynän hinta Hyundai-merkkihuolloissa on 15,90 €.

Lähimmän Hyundai-merkkihuoltosi voit tarkistaa verkkosivuiltamme.