Close

Koronatietoa Hyundai-asiakkaille

Epävarmuudenkin ajanjaksona haluamme sinun voivan luottaa siihen, että Hyundai on sinua varten ja me Hyundailla palvelemme sinua jatkossakin parhaan kykymme mukaan. Tässä koronatietoa Hyundai-asiakkaillemme.

Hyvä Hyundai-asiakkaamme

Olet meille tärkeä. Olemme kaikki tietoisia siitä, että COVID-19 eli koronavirus on edelleen suuri haaste. Lomakauden päättyminen ja etätöiden väheneminen saattavat kasvattaa tartuntojen määrää Suomessakin.

Hyundain työntekijöiden, asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja muiden yhteisöjen turvallisuus, terveys ja hyvinvointi ovat meille erittäin tärkeitä. Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeita ja haluamme tehdä oman osamme viruksen leviämisen hidastamiseksi ja estämiseksi. Jatkamme tehostettua puhtaanapitoa, siivousta ja desinfiointia, pidämme kohteliaan etäisyyden ja tulemme töihin vain terveinä.

Valtuutetut Hyundai-jälleenmyyjät tarjoavat erilaisia ratkaisuja, jotta autosi huolto ja korjaus, auton hankinta ja asiakaspalvelu ovat mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti tavoitettavissasi esimerkiksi digitaalisten kanavien ja noutopalvelujen avulla. Etsimme yhdessä myös uusia ratkaisuja, joilla voimme minimoida Sinulle ja autollesi tilanteesta aiheutuvaa haittaa. Meillä Hyundailla on hyvä valikoima ajankohtaista kysyntää vastaavia autoja myös nopeisiin toimituksiin. Tiedustele rohkeasti lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi! Autoasi koskevissa asioissa oma jälleenmyyjäsi palvelee Sinua nopeasti ja ammattitaidolla. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Hyundai-maahantuontiin tällä lomakkeella.

Pysy terveenä.
Hyundai on sinua varten.

Hyundai-tiimisi

Hyundai Finland Facebookissa
Hyundai Finland Instagramissa
Hyundai-historiaa

Tiedote päivitetty 3.8.2020