Close

Juniorijalkapallon Hyundai-turnaukset syksyllä

Jo yli 100 000 euroa lasten liikunnan hyväksi. Vuodesta 2012 lähtien Hyundai on varannut tuhannen euron stipendejä junioriturnausten järjestämiseen.
Hyundai-Kesäpudas-2015_Kamppailua-pallosta PTU&Hyundai_turnaus_Pori Hyundai-nappulaturnaus_siilinjarvi

 

Hyundai haluaa kannustaa lapsia aktiivisen liikuntaharrastuksen pariin ja jalkapallokentille sekä tukea ja edistää ruohonjuuritason toimintaa. Hyundai haluaa myös olla mukana ihmisten elämässä ja harrastuksissa, tarjota kokemuksia ja elämyksiä, joten jalkapallokenttä on luonnollinen paikka myös Hyundaille. Isoissakin kisoissa sujuvasti hoidetut kuljetukset ovat onnistuneen tapahtuman edellytys, kun pelaajat, tuomarit ja yleisö on saatava oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Tässä kohtaa on tarvittu ja saatu myös Hyundain jälleenmyyjien apua, kun he ovat lainanneet esittelyautojaan turnaustapahtumiin.

Eri puolilla maata Hyundai-turnauksiin on osallistunut jo yli 4000 joukkuetta eli noin 50 000 lasta; tyttöjä ja poikia eri ikäluokista. Tapahtumat ovat keränneet kenttien laidalle kannustajan, huoltajan, valmentajan, autonkuljettajan ym. tehtävissä ison joukon vanhempia, sisaruksia ja isovanhempia sekä usein sankan yleisön kiinnostuneita ohikulkijoitakin.

Stipendeillä seurat ovat mm. hankkineet palloja, peliasuja, palkintoja ja kartuttaneet joukkueiden kassaa kausimaksujen tasaamiseen ja turnausmatkoihin.

junnuturnaukset_elo_lokakuu