Close

Jari Huttusen ja Antti Linnakedon ralliviikonloppu kuvina

Hyundai Motorsportin nuorten kuskien kehitysohjelman suomalaiskaksikko, Jari Huttunen ja kartturi Antti Linnaketo, ajoivat WRC2-luokassa toiseksi ja samalla kauden parhaaseen tulokseensa Jyväskylän Neste Rallissa.

Eroa voittoon ajaneeseen Eerik Pietariseen kertyi 1.06,8 minuuttia. Kaksikolle kertyi WRC2-luokassa 18 pistettä ja kokonaispistetilanteessa he ovat kuudentena.

Hyundai Motorsportin johto, pääjohtaja Scott Noh, tallipäällikko Michel Nandan ja tiimipäällikkö Alain Penasse olivat suomalaiskaksikkoa vastassa viimeisessä huollossa. Huttusta ja Linnaketoa oli onnittelemassa myös lähipiiri.

Huttunen summasi Jyväskylän osakilpailun:

– Olen huojentunut tällaisesta tuloksesta kotikisassani. Suomalaisyleisön edessä ajaminen antaa aina erityisen tunteen, joten oli hienoa varmistaa kauden paras tulokseni nimenomaan täällä. Viikonloppuun ei murheita mahtunut. Pidimme auton koko ajan tiellä ja teimme siistiä työtä jokaisella erikoiskokeella. Vauhtia puuttui hieman kärkeen verrattuna, mutta olimme sitäkin varmempia. Kallella (Rovanperä) oli ongelmia lauantaina, mikä mahdollisti nousumme luokan kakkoseksi. Tästä jatkamme Saksaan, missä toivon kykenevämme vieläkin parempaan suoritukseen.

Katso kuvakooste Jari Huttusen ja Antti Linnakedon ralliviikonlopusta:

Jari Huttunen median tentissä

Hyundai Motorsportin pääjohtaja Scott Noh ja Jari Huttunen

Jari Huttunen ja Hyundai Motorsportin tiimipäällikkö Alain Penasse