Close

Jari Huttunen Hyundailla Riihimäki Ralliin

Hyundain Jari Huttunen ajaa kesäkauden SM-ralliavauksessa Riihimäellä yhtä Hyundai Motorsportin i20 WRC -tykeistä.

Lopetettu Hyundain nuorten kuljettajien kehitysohjelma (HMDP) ei päättänyt Jari Huttusen ja Antti Linnakedon yhteistyötä Hyundain kanssa. Nyt Huttunen ja kartturi Linnaketo ajavat kesäkauden SM-ralliavauksessa Riihimäellä yhtä Hyundai Motorsportin i20 WRC -tykeistä.

Hyundain vakituisille kilpakuljettajille saadaan uusia näkökulmia säätöasioihin, kun nopeaksi tiedetty Huttunen pääsee osoittamaan kyntensä WRC-auton ratissa. – Hyvä, että Jari pääsee testaamaan, kommentoi Huttusen manageri Marcus Grönholm.

24.-25.5.2019 ajettava Riihimäki Ralli on SM-rallin kauden neljäs osakilpailu, kaikkiaan sarjassa ajetaan seitsemän osakilpailua. Riihimäen reitti sisältää yhdeksän erikoiskoetta. Erikoiskokeiden yhteispituus on kaikkineen yli 100 kilometriä.

Riihimäen rallilla on lähes 60-vuotiset perinteet, se on ajettu ensimmäisen kerran jo vuonna 1960. Tällä kertaa lähtö ja maali tuodaan aivan kaupungin ytimeen ja keskustan alueella onkin luvassa monipuolinen tapahtumapäivä. Myös kilpailukeskus huoltoalueineen on sijoitettu keskustan läheisyyteen.

Antti Linnaketo

Huttusen jatkosta Hyundailla ei ole vahvistettua tietoa, mutta Hyundai Motorsportilla on vahva luottamus Huttusen kykyihin.

Osakilpailun tiedot:

Kilpailun nimi: SM Riihimäki Ralli

Paikka: Riihimäki

Aika: 24.-25.5.2019

Kilpailun järjestäjä: Riihimäen Urheiluautoilijat ry

Reitin pituus: 113km

Lisätietoja tapahtumasta Riihimäki Rallin verkkosivulla