Close

Jälleen mahtitulos Hyundaille – Neuville palkintokorokkeella toista kertaa perättäin

Hyundai-tiimin kokonaissuoritus oli vahvempi kuin pelkkiä lopputuloksia katsomalla saatu tieto. Myös Dani Sordo oli huippuvauhdissa kisan alussa, mutta rengasrikko sotki suunnitelmia.

neuville_korsika_2016_1000x667

Thierry Neuville johdatteli Hyundain tiimin loistotulokseen Korsikan MM-rallissa. Belgialainen toi uuden sukupolven i20 WRC:n ruutulipulle toisena.

– Viikonloppu oli positiivinen ja olimme kilpailukykyisiä. Emme tehneet virheitä näillä kinkkisillä mutta nautittavilla erikoiskokeilla. Tämä kisa oli meille aika lailla täydellinen. Saimme tehtyä eroa Andreakseen (Mikkelsen) lauantaina, ja viimeisenä päivänä vain keskityimme tuomaan auton maaliin. Teimme uuden insinöörini kanssa muutoksia autoon jatkuvasti, ja viikonloppu oli todella tyydyttävä, Neuville myhäili.

neuville_korsikalla_2016_1000x667

Niin ikään Hayden Paddon näki maalin, kuudentena, joten kaikki kolme tehdasautoa pääsivät ilman suurempia ongelmia maaliin.

– Tämä oli paluu perusasioihin. Kahden kovan päivän jälkeen lopputulos oli parempi kuin odotin. Nyt voimme taas mennä asioissa eteenpäin, tuumaili Paddon.

Sordolle seitsemäs sija oli selvä pettymys. Eväät oli parempaankin.
– Todella turhauttava viikonloppu sen jälkeen kun rengas hajosi perjantaina. Siihen kuivuivat haaveet podiumista. Painetaan tämä kokemus nyt pois mielestä ja lähdetään seuraavaksi kotikisaani Espanjaan. Siellä olen takaisin taistelemassa, Sordo lupasi.

neuville_korsika_2016_1000x1500

Seuraava MM-ralli ajetaan Kataloniassa 13. – 16.10.