Close

ix35 sai viisi tähteä Euro NCAPin törmäystestissä

Hyundain hattutemppu: jo kolmas malli peräkkäin menestyy tiukassa törmäystestissä

Hyundain hattutemppu: jo kolmas malli peräkkäin menestyy tiukassa törmäystestissä

Euro NCAP on ilmoittanut, että Hyundain uusi ix35-malli on saanut täydet viisi tähteä tiukassa törmäystestissä. Tulos sijoittaa Hyundai ix35:n turvallisimpien autojen luokkaan ja sisältää segmenttinsä parhaat pisteet lapsiturvallisuudessa. ix35 on kolmas peräkkäinen Hyundai-malli, joka saavuttaa viiden tähden luokituksen Euro NCAPilta, aikaisemmat viiden tähden mallit ovat i20 ja 5-ovinen i30 hatchback.

Hyundai ix35 saavutti luokkansa parhaan tuloksen lapsiturvallisuutta mittaavassa törmäystestissä. Myös tulokset muista testin osa-alueista edustavat luokkansa kärkitasoa. Ajonvakautusjärjestelmä (ESC), joka on vakiovaruste kaikissa Hyundai ix35 -malleissa sekä muut matkustajien turvallisuutta lisäävät varusteet olivat ratkaisevassa asemassa ix35:n kerätessä pisteitä auton kokonais-turvallisuudesta. Hyundain painopiste on ollut matkustajien turvallisuus, mistä Hyundai ix35 saikin testissä korkeat pisteet sekä etutörmäyksessä että peräänajossa.

Allan Rushforth, Hyundai Motor Europen varatoimitusjohtaja sanoi: ”Viiden tähden saaminen törmäystestissä on tulos työstä, johon olemme sitoutuneet, toimitamme asiakkaille huippulaatuisia ja turvallisia autoja. Eurooppalaisilla kuluttajilla on korkeat vaatimukset. Suunnittelu- ja tekniikkatiimimme Euroopan tutkimus- ja tuotekehityslaitoksella ovat luoneet autoja, jotka täyttävät nuo vaatimukset.” ”ix35 on hyvin suosittu malli Euroopassa – yli 60 000 autoa myytiin kolmessa kuukaudessa heti, kun myynti alkoi keväällä. ix35 on luokkansa johtava SUV-malli kaikissa suhteissa ja antaa omistajilleen mielenrauhaa. Tämä turvallisuustunnustus korostaa Hyundain asemaa laatumerkkinä.”

Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen kommentoi: ” ix35-mallin saavuttama menestys törmäystestissä on luonteva seuraus Hyundain laatupanostuksille. Merkin tuorein voitto suuressa saksalaisessa laaturaportissa on merkittävä näyttö Hyundain pitkäjänteisestä laadunkehittämistyöstä asiakkaiden hyväksi. Malleista erityisesti i30 on saavuttanut maailmalla monia laatumainintoja ja testivoittoja.”

hyundai_ix35_ncap_netti