Close

IONIQ kerää palkintoja

Ranskassa palkittiin IONIQ hybrid ja Ruotsissa IONIQ electric.

IONIQ-Hybrid_rantatiella_1000x547

IONIQ hybrid vuoden auto 2017 Ranskassa

Rankalaislehti L’Argus on nimennyt IONIQ hybridin Vuoden Autoksi 2017, kompaktien autojen luokassa. Tuomaristo, jossa oli 23 toimittajaa L’Argus-lehdestä, valitsi IONIQin muotoilunsa, tilojensa ja korkealuokkaisten ajo-ominaisuuksiensa ja turvallisuusvarustelunsa ansiosta. Kilpailijoita tässä luokassa olivat mm. Fiat TIpo, Infiniti Q30 ja Toyota Prius. l_argus-trophee_2017_ioniqille_400x250

 

IONIQ electric sai Ruotsissa Teknikens Världs Stora Bilpris 2017 –palkinnon

Teknikens Värld -lehti perustelee IONIQin sijoitusta ykköspaikalle: ”Ensimmäisenä maailmassa samassa korimallissa kolme voimalinjaa: hybridi, lataushybridi ja sähköauto. Hyundain IONIQ electricissa on varmat ajo-ominaisuudet ja toimintasäde riittää jokapäiväiseen käyttöön. Miellyttävä muotoilu, hyvä käytettävyys ja suhteellisen alhainen hinta tekevät tästä koko kansan sähköauton.”

Marcus Engström, TV:n toimituspäällikkö kertoo: ”Ostajat haluavat, että sähköauto näyttää autolta, toimii kuin auto ja yksinkertaisesti tankataan kaapelista. 280 kilometrin toimintasäde saa tulevaisuudessa kilpailijoita, mutta juuri nyt Hyundai IONIQ electric on järkevin valinta, jos haluaa ajaa sähköllä.”

Lue lisää

ioniq_electric_950x437