Close

i40 kerää palkintoja Euroopassa

Hyundain uusi i40-malli on palkittu useissa Euroopan maissa monilla erilaisilla tunnustuksilla.

Hyundain uusi i40-malli on palkittu useissa Euroopan maissa monilla erilaisilla tunnustuksilla. Liettuassa se valittiin vuoden autoksi (Car of the Year 2012) ja Virossa se sijoittui toiseksi vuoden auto -mittelössä. Saksassa i40 Wagon sai ensimmäisenä aasialaisautona kultaisen Euro Car Body -palkinnon autorakennuksen ammattilaisilta rakenteensa, kehittyneen tuotantotekniikan ja turvallisuuden ansiosta.

Englannissa Business Car Manager ja Skotlannissa autotoimittajien liitto arvioivat i40:n parhaaksi farmariautoksi. Englannissa palkintojärjestelmän kriteereitä oli yhdeksän, kustannuksista mukavuusominaisuuksiin. Skotlannin autotoimittajien liitto kertoo perusteluissaan, että i40 on sekä tilava, monipuolinen ja käytännöllinen että elegantti ulkoa ja tyylikäs sisältä. Lisämaininnan ansaitsevat ajo-ominaisuudet, taloudelliset moottorit ja kilpailukykyinen hinta.

Hollannissa Auto Week on myöntänyt i40:lle innovaatiopalkinnon kattavan vakiovarustelun, moottoreiden ja hinta-laatu -suhteen perusteella. Auto Weekilta i40 sai myös Best Value for Money (parasta vastinetta rahalle) -tunnustuksen yhdessä Kia Picanton ja Renault Windin kanssa. Auto Week mainitsee, että i40 ei ole edullisin auto, mutta tuotteena paras paketti. Tuomaristo raportoi myös, että i40 on hyvin suunniteltu, siinä on hyvät tilat ja moottorit.

netti_i40_nauha_