Close

Hyundain vinkit etävapun viettämiseen

Vappua voi viettää, vaikkei kaikkia perinteitä voikaan nyt noudattaa. Kekseliäisyys kunniaan ja pöytä koreaksi – vappua ei ole peruttu!

Mikä olisikaan parempi hetki siivota laatikoiden pohjia ja kaapinperukoita kuin nyt, sillä jossain on varmasti ilmapalloja ja serpentiiniä! Puhalla pallot ja koristele koti kuin parhaalle ystävällesi – tänä vuonna se olet sinä itse. Kata pöytä kauniisti ja kokkaa tai tilaa juuri ne herkut, jotka ovat sinulle mieluisimmat. Pääsetkin helpolla, sillä nyt riittää, että huomioit oman talouden erityisruokavaliot.

Jos kaipaat seuraa, kutsu vieraita! Kyllä, luit oikein. Järjestä pöytään paikka kannettavalle tietokoneelle tai puhelimelle, ja järjestä videotapaaminen ystäviesi kanssa. Jos olet ollut koronteenissa pitkään, nyt täytyy poiketa normaaleista rutiineista niin, että pukeudut. Muista myös housut siltä varalta, että nouset pöydästä, kun kamera on auki.

Vappuna voi haastaa ystävät syömään sokerimunkin nuolematta huulia kesken kaiken, puhaltamaan ilmapallon mahdollisimman nopeasti tai kisata siitä, kuka pystyy tippaleivän syötyään ensimmäisenä viheltämään ilman, että juo välillä.

Vappuajelun reitti voisi kulkea esimerkiksi munkkikattilasta isovanhempien tai muiden läheisten luo. Ikkunan läpi vilkuttaminen on turvallista, ja munkkipussin voi jättää ovenpieleen.

Hyvää mieltä ja iloista vappua!