Close

Hyundain uutuudet Pariisin autonäyttelyssä

Hyundain osastolla Pariisin autonäyttelyssä on tänä vuonna mm. ensiesittelyjä, uuden sukupolven malleja ja mahdollisuus kurkistaa tulevaisuuteen. Paris Motor Show, Pariisin autonäyttely on tärkeimpiä tapahtumia automaailman kalenterissa ja houkuttelee vuosittain yli 1,2 miljoonaa kävijää.

Suorituskykyinen Hyundai N -konseptin RN30

rn30_paris_2016_1200x747

Hyundai julkaisee 2016 Pariisin autonäyttelyssä suorituskykyisen N-konseptiin kuuluvan RN30-auton. Moottoriurheilusta inspiraationsa saanut konsepti tuo kisaradoilta tuttua intohimoista ja nautinnollista ajamista kaikkien ulottuville.

RN30 perustuu uuden sukupolven Hyundai i30 -malliin ja se on alun perin luotu kilpa-ajoa varten Hyundai Motorsportin (HMSG) ja Hyundai Motorin Performance Development & High Performance Vehicle -divisioonan yhteistyönä. Huomiota herättävä konseptiauto erottuu aerodynaamisen muotoilunsa ja erityisen suorituskykyisen teknologiansa ansiosta. Molemmat ominaisuudet lisäävät ajamisen nautintoa
suurilla nopeuksilla.

 

Auto jokaiseen makuun: uuden sukupolven Hyundai i30

i30_paris_2016_1200x630

Uuden sukupolven Hyundai i30 edustaa Hyundain DNA:ta parhaimmillaan ja Hyundai-brändin syvintä olemusta Euroopassa. Uutuusmallin myötä Hyundai edistää brändikuvaansa valmistajana, joka on sielultaan eurooppalainen. Vuoden 2017 alkupuolella lanseerattava uuden sukupolven i30 on Hyundain vastaus huipputeknologiaa, yksilöllistä tyyliä sekä joustavaa käytettävyyttä vaativien nykyasiakkaiden odotuksiin.

Uuden sukupolven i30 on ketterä ja helposti käsiteltävä, ja taloudellisten ja suorituskykyisten moottorien kattava valikoima takaa mukavan ja dynaamisen ajoelämyksen. Uusi i30 on myös ensimmäinen Hyundai-malli, johon on mahdollista saada uusi 140 hevosvoimainen 1.4 T-GDI -bensiiniturbomoottori.

Uuden sukupolven i30 muodostaa tosiasiassa kokonaisen malliperheen. Yksittäisiä malleja yhdistää ajaton ja tasapainoinen muotoilu, joka on yhtä harmoninen korityypistä riippumatta.

Uuden sukupolven i30-malleja odotetaan Suomen markkinoille keväällä 2017.

 

Uusi Hyundai i10

i10_paris_2016_1200x804

Entistä tyylikkäämpää muotoilua ja kehittyneempää teknologiaa suuremmassa paketissa. Hyundain uusi i10-malli tarjoaa myös entistä parempaa aktiivista turvallisuutta ja yhteysominaisuuksia, joita tavallisesti nähdään ylemmissä kokoluokissa. Uusi i10 on luokassaan ainoa auto, joka tarjoaa Android Auto, Apple CarPlay ja LIVE Services -palvelut yhden näyttöjärjestelmän kautta.

Uusi Hyundai i10 on muotoilultaan moderni ja tunteita herättävä, esimerkiksi uuden, merkille tunnusomaisen Cascading-etusäleikön ansiosta.

Uusi i10 tuo kehittynyttä teknologiaa entistä useamman saataville. Malli haluaa vastata asiakkaiden toiveisiin helppokäyttöisistä yhteystoiminnoista tarjoamalla tuoreinta teknologiaa, joka on integroitu uuteen seitsemäntuumaiseen navigointijärjestelmään. Uuden i10-mallin navigointijärjestelmä pysyy aina ajan tasalla, sillä siihen sisältyy seitsemän vuoden maksuton LIVE Services -tilaus. Palveluiden avulla autoon saa reaaliaikaiset liikennetiedot, säätiedot ja kiinnostavat kohteet sekä nopeuskameroiden sijainnit.

 

Hyundai Motorsport esittelee 2017 WRC-haastajan Pariisin Autonäyttelyssä

i20-wrc_paris_2016_1200x594

• Uusi auto perustuu kolmioviseen Hyundai i20 WRC -malliin

• Auto on kehitetty uusien WRC-säädösten mukaisesti

• Hyundai Motorsport tavoittelee paikkaa palkintopallilla ensi viikonloppuna Korsikalla ajettavassa Ranskan rallissa ja toista sijaa valmistajien sijoituslistalla

 

Lisää Hyundain messu-uutisia voit lukea englanniksi