Close

Hyundaille voitto kolmessa kategoriassa Automotive Brand Contest ‑kilpailussa

Hyundai Motor oli suuri voittaja tämänvuotisessa Automotive Brand Contest ‑kilpailussa. Yhtiö sai peräti kolme merkittävää palkintoa, joista yksi on arvostettu Best Brand of the Year ‑palkinto. Sen lisäksi Hyundai i30 palkittiin parhaasta sisä- ja ulkomuotoilusta suurten tuotantomäärien valmistajien luokassa.
  • Hyundai sai vuoden parhaan automerkin palkinnon laatunsa ja hintatietoisuutensa ansiosta
  • Uusi Hyundai i30 palkittiin sekä ulko- että sisämuotoilustaan

Automotive Brand Contest ‑kilpailun palkintoraati vakuuttui Hyundain korkealaatuisista tuotteista, asiakaskeskeisyydestä ja entistä vahvemmasta brändikuvasta. Vuoden parhaan automerkin palkinto ja kaksi muotoilupalkintoa puhuvat omaa kieltään Hyundain erinomaisesta kehityksestä Euroopassa.

”Tähtäämme aasialaiseksi ykkösmerkiksi Euroopassa vuoteen 2021 mennessä. Automotive Brand Contest ‑kilpailun palkinnot osoittavat, että suuntamme on oikea. Uusi Hyundai i30 tuo innovatiivisen teknologian, hienostuneen muotoilun ja premium-laatuvaikutelman edullisella tavalla suuren asiakasjoukon ulottuville”, toteaa Hyundai Motor Europen toimitusjohtaja Thomas A. Schmid.

Automotive Brand Contest ‑palkinnot täydentävät uuden sukupolven Hyundai i30:n saamien arvostettujen eurooppalaisten muotoilutunnustusten sarjan: uutuusmalli sai jo tämän vuoden helmikuussa IF Design ‑palkinnon ja huhtikuussa Red Dot ‑muotoilupalkinnon. Nämä tunnustukset puhuvat omaa kieltään siitä, että Hyundain päätös suunnitella, muotoilla ja valmistaa eurooppalaisille asiakkaille suunnatut avainmallit Euroopassa on ollut oikea.

Saksan muotoiluneuvoston järjestämässä Automotive Brand Contest ‑kilpailussa haetaan massasta erottuvaa tuote- ja viestintämuotoilua. Kyseessä on ainoa automerkeille tarkoitettu riippumaton kansainvälinen muotoilukilpailu. Yliopisto- ja mediamaailman edustajista sekä muotoilun ja brändiviestinnän ammattilaisista koostuva kuusihenkinen palkintoraati arvioi palkintoehdokkaat yhteensä 14 kategoriassa. Palkintoperusteena on ennen kaikkea kokonaisvaltainen ja yhdenmukainen brändikuva median ja kaikkien tuotteiden osalta. Tämänvuotiset voittajat saavat palkintonsa Frankfurtin autonäyttelyn lehdistöpäivillä 12. syyskuuta.


Uusi Hyundai i30 on saanut tunnustusta muustakin kuin muotoilustaan: se sai ensimmäisenä kompaktina autona parhaan mahdollisen viiden tähden turvallisuusluokituksen riippumattoman Euro NCAP ‑testausorganisaation tämänvuotisista törmäystesteistä. i30:n ja i30 Wagonin Hyundai SmartSense ‑turvallisuuspaketti pitää sisällään jopa yhdeksän kehityksen huippua edustavaa turvallisuusjärjestelmää. Mitä tulee aktiiviseen turvallisuuteen, i30 kuuluu luokkansa parhaiten varustettuihin autoihin muun muassa kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmän, törmäysvaroittimella varustetun automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän ansiosta.