Close

Hyundaille teknologiapalkinto

Hyundai palkittiin vihreistä teknologioistaan. Palkinnon myönsi englantilainen Auto Express –lehti. Hyundai on tunnistettu ja tunnustettu autovalmistajana, jolla ensimmäisenä on tarjolla täysi mallisto ekoedullisia autoja.

Hyundai on ensimmäinen autovalmistaja, joka tarjoaa kuluttajille täyden malliston ekoteknologioita, Blue Drive -malleista aina uuteen IONIQ-malliin – maailman ensimmäiseen autoon, jossa on tarjolla kolme sähköistä voimalinjaa ja ix35 Fuel Cell -malliin – maailman ensimmäiseen sarjatuotannossa olevaan polttokennoautoon.

ix35-fuel-cell-960x360

Steve Fowler, Auto Express & Carbuyer –lehden päätoimittaja sanoi: ”Palkinto on annettu autovalmistajalle, joka mielestämme on esitellyt innovatiivisen ja hyödyllisen, asiakkaita todella hyödyttävän teknologian. Hyundai on ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa ostajille täyden valikoiman ekoystävällisiä teknologioita. IONIQin voi valita edullisena hybridina, lataushybridina tai täysin sähköisenä versiona – kaikki vetoavassa paketissa. Ja tietysti, Hyundai tarjosi ensimmäisenä polttokennoauton, ix35 Fuel Cellin. ”

Fowler jatkoi: ”On tietysti tärkeätä esitellä teknologioita ensimmäisenä, mutta vielä tärkeämpää on tehdä niistä edullisia ja houkuttelevia – ja juuri tämän Hyundai on tehnyt.”

Hyundai investoi vahvasti vähäpäästöisiin teknologioihin ja tulee esittelemään 28 ekoedullista mallia vuoteen 2020 mennessä.

Lue lisää

IONIQ-line-up_940x385px