Close

Hyundailla vähiten vikoja ja edullisimmat korjaamokäynnit

Amerikkalaistutkimus kertoo: Hyundain korjauskustannus on keskimääräistä alhaisempi ja Hyundain omistajat kävivät korjaamolla muita merkkejä harvemmin.

CarMD® 2015 Vehicle Health Index™ listaa Hyundain ykköseksi, kun verrataan automerkkien korjaamokäyntien määrää ja korjauskustannuksia. Hyundai nousi kärkeen viime vuoden sijalta kaksi. Hyundain korjauskustannus on keskimääräistä alhaisempi ja sillä oli hyvin alhainen korjaustaajuus, mikä tarkoittaa, että Hyundain omistajat kävivät korjaamolla muita merkkejä harvemmin. Vertailussa korjaamokäynnin syynä oli ”tarkista moottori” -valon syttyminen.

Vähiten korjauskäyntejä ja edullisimmat korjauskustannukset:

1. Hyundai
2. Toyota
3. Honda
4. Ford
5. Chrysler
6. Kia
7. General Motors
8. Mazda
9. Nissan
10. Volkswagen

CarMD.com Corporation on julkaissut autovalmistajien luotettavuusvertailun (CarMD® 2015 Vehicle Health Index™). Vertailu on tehty Yhdysvalloissa top 10 automerkin ja top 100 automallin korjauksista. Vuonna 2015 tulos perustuu yli 251 000 tapahtumaan, jotka on raportoitu Yhdysvalloissa vuosimallien 1996 – 2015 autoissa.

”CarMD’s Index on ainoa vuosittainen vertailu, joka perustuu käytössä olevien autojen korjauksiin ja niiden kustannuksiin”, sanoo Ieon C. Chen, Car MD:n toimitusjohtaja. ”Autojen korjaukset ovat arkipäivän tapahtumia. Tästä datasta auton ostajat saavat lisätietoa ostopäätösten tueksi ja auton käyttökustannusten arviointiin.”