Close

Hyundai tukee juniorijalkapalloa

Hyundain ja jalkapallon kansainvälinen yhteistyö on jatkunut jo pitkään ja näkyi myös kesän 2012 EM-kisoissa Puolassa ja Ukrainassa.

Hyundain ja jalkapallon kansainvälinen yhteistyö on jatkunut jo pitkään ja näkyi myös kesän 2012 EM-kisoissa Puolassa ja Ukrainassa. Suomen Palloliiton ja Hyundain yhteistyölläkin on jo muutaman vuoden perinteet. Palloliitto-teipatut Hyundai-autot näkyvät liikenteessä, Hyundai on esillä maaotteluissa ja Palloliiton tilaisuuksissa.
Suomessa Hyundai haluaa edistää myös ruohonjuuritason työtä lasten liikuntaharrastuksen hyväksi ja jalkapallon kehittämiseksi. Liikuntaharrastus tarjoaa erinomaisen pohjan terveelle ja täysipainoiselle elämälle pitkälle eteenpäin. Siksi Hyundai tukee lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Heinäkuussa kerroimme, että Hyundai on varannut junioriturnausten järjestämiseen 1.000 euron stipendejä. Hakemuksia on tullut runsaasti ja tämän vuoden aikana stipendi on myönnetty yli 20 turnaukselle, joihin on osallistunut yli 650 joukkuetta ja reilusti yli 10 000 pelaajaa perheineen eri puolilla maata. Hakemuksia on jo tullut myös talvikaudella ja ensi vuoden puolella pelattaviin turnauksiin, joten olemme päättäneet tukea junioreiden jalkapalloharrastusta myös vuonna 2013.

junioripeli_juniorit_palkintojonossa_

Stipendihakemukseen