Close

Hyundai tukee juniorijalkapalloa

Hyundai pelaa jalkapalloa kansainvälisillä kentillä FIFAn yhteistyökumppanina. Suomessa Hyundain tuki on kanavoitu ruohonjuuritasolle ja lasten liikuntaharrastuksen edistämiseen.

Jo yli 100 000 euroa lasten liikunnan hyväksi

Hyundai Motor Finland Oy on jo kolmena vuonna varannut tuhannen euron stipendejä haettavaksi junioriturnausten järjestämiseen. Kun tänä vuonna myönnetyt stipendit lasketaan mukaan, Hyundai on vuodesta 2012 lähtien tukenut yli 100 turnausta. Se merkitsee yli 100 000 euron rahallista panostusta lasten liikuntaan. Myös Hyundain jälleenmyyjät ovat mukana mm. lainaamalla autoja järjestäjille ja esittelyyn tapahtumapaikoille.

Stipendeillä seurat ovat mm. hankkineet palloja, peliasuja, palkintoja ja kartuttaneet joukkueiden kassaa kausimaksujen tasaamiseen ja turnausmatkoihin.

Eri puolilla maata Hyundai-turnauksiin on osallistunut yli 4000 joukkuetta eli noin 50 000 lasta; tyttöjä ja poikia eri ikäluokista. Tapahtumat ovat keränneet kenttien laidalle kannustajan, huoltajan, valmentajan, autonkuljettajan ym. tehtävissä noin 40 000 henkilön joukon vanhempia, sisaruksia ja isovanhempia sekä usein sankan yleisön kiinnostuneita ohikulkijoitakin.

Hyundai Motor Finland Oy valitsee stipendin saajat hakemusten perusteella. Valintaperusteita ovat mm. turnauksen koko, sijainti ja ajankohta, pelaavat ikäluokat, stipendin käyttötarkoitus.

huhti-touko