Close

Hyundai-ralliammattilainen ja Suomi-vävy ajaa Suomessa uudella Tucsonilla

John Kennard on Hyundain WRC-tiimissä ajavan Hayden Paddonin kartanlukija. Hänellä on vahvat siteet Suomeen – sekä suomalainen vaimo että kaksoiskansalaisuuden ansiosta myös suomalainen passi. John vieraili Hyundai Motor Finlandin toimistolla kertomassa kuulumisiaan Monte Carlon ja Ruotsin MM-rallien välissä.

John Kennard vieraili Hyundai Motor Finlandin toimistolla kertomassa kuulumisiaan Monte Carlon ja Ruotsin MM-rallien välissä. Hän oli tyytyväinen kauden aloitukseen lievästä ulosajosta huolimatta ja odotti jo innokkaana tulevaa Ruotsin MM-rallia. Hayden Paddonin ja John Kennardin autokunnalla on Ruotsissa käytössään ensimmäistä kertaa uuden sukupolven Hyundai i20 WRC kilpa-auto. He tulevat starttaamaan perjantaina 12. helmikuuta numerolla 4, runsaasti keliolosuhteiden vuoksi lyhennetylle rallireitille.

HMF16_John-Kennard_Kurikka_1000x774px

Hyundai Motor Finland ja John Kennard solmivat yhteistyösopimuksen, ja Johnin käyttöön Suomessa luovutettiin uusi nelivetoinen Hyundai Tucson. Hyundai Motor Finlandin toimitusjohtaja Esa Kurikka kommentoi tyytyväisenä: ”Vaikka Hyundailla ei tällä hetkellä olekaan suomalaista kuljettajaa WRC-tiimissä, olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä oman “Suomi-vävyn” kanssa ja samalla kasvattaa myös valtameren takaista ralli- ja viinitietoutta täällä Suomessa.”

John Kennardilla on Uudessa-Seelannissa Marlborough’n alueella viinitila, jota hän johtaa yhdessä suomalaisen vaimonsa Sadun kanssa. Vicarage Lane Wines -tilan viinejä löytyy myös Suomesta Alkojen hyllyiltä. Viininviljelyn lisäksi John tarjoaa tilallaan matkailupalveluja.

Seuraa Hyundai WRC-tiimin menestystä