Close

Hyundai pelaa jalkapalloa isoilla ja pienillä kentillä

Jalkapallo innostaa Hyundai-väkeä. Hyundain ja jalkapallon kansainvälinen yhteistyö näkyy myös tänään Ranskassa alkavissa EM-kisoissa. Suomessa Hyundai tukee lasten jalkapalloharrastusta myöntämällä stipendejä turnausjärjestelyihin. Myös rallikuskit innostuvat jalkapallosta.

Hyundai Motor Company tekee yhteistyötä kansainvälisen jalkapalloliiton, FIFAn ja eurooppalaisen UEFAn kanssa. Hyundai on ollut näkyvästi mukana kansainvälisessä jalkapalloilussa jo vuodesta 1999 lähtien ja yhteistyösopimus jatkuu aina vuoteen 2022 asti. Virallisena autokumppanina Hyundai toimittaa autoja myös nyt alkaviin Ranskan EM-kisoihin ja varmistaa turvalliset ja mukavat kuljetukset pelaajille, virkailijoille ja vieraille.

Suomen Palloliiton ja Hyundai Motor Finlandin yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2010 alkaen. Maajoukkueiden lisäksi Hyundai tukee Suomessa myös juniorijalkapalloa myöntämällä tuhannen euron stipendejä junioriturnausten järjestämiseen. Vuodesta 2012 lähtien Hyundain panostus lasten liikunnan edistämiseen on ollut jo lähes 130 000 euroa.

Hyundain stipenditurnaukset kesä-elokuussa 2016

kesa_heina_elokuun_turnaukset

Super-Victor on virallinen kisamaskotti

UEFA EURO 2016 -kisojen virallinen maskotti esiteltiin jo marraskuussa 2014. Nimi valittiin äänestyksessä, jossa annettiin yli 100 000 ääntä. Super Victor sai äänistä 48 prosenttia.

Super-Victor kertoo:

”Olen aivan tavallinen poika. Synnyin pienessä ranskalaiskaupungissa. Isäni oli hyvä jalkapalloilija ja olen pienestä pitäen tykännyt pelata jalkapalloa kavereiden kanssa. En ole yhtä hyvä kuin isäni, mutta yritän parantaa koko ajan. Mutta kivointa on vain pitää hauskaa ja pelata reilua peliä.

Super-Victor_vauhdissa       Super_Victor_pompottelija_230

Yhtenä päivänä kavereiden kanssa pelatessa potkaisin pallon reilusti maalin ohi. Kun etsin palloa, löysinkin laatikon ja siellä oli punainen viitta, hienot uudet jalkapallokengät ja virallinen UEFA EURO 2016 -kisapallo. Yhtäkkiä kuulin oudon äänen, kaikki pyörähti ympäri ja huomasin, että pystyn supertekoihin. Hienon punaisen viitan avulla pystyn lentämään ja kiertämään maailmaa huippunopeasti. On upeaa pelata jalkapalloa joka päivä eri ihmisten kanssa.
Maagiset jalkapallokenkäni antavat ihmeellisiä taitoja, voin vaikka keksiä uusia temppuja. Minusta on ihanaa, kun ihmiset pelaavat yhdessä jalkapalloa. UEFA EURO 2016 -kisapallo saa kaikki liikkeelle ja potkimaan palloa ja meistä kaikista on kiva pelata yhdessä. UEFA EURO 2016 -kisojen virallisena maskottina tehtäväni on pitää hauskaa kaikkien maailman fanien kanssa ja juhlia jalkapallotaidetta. On upeaa, kun minulla on tällaisia supervoimia ja haluaisin jakaa ne koko maailman kanssa. Matkustelen Ranskassa ja maailmalla jakaakseni kaikille ihmisille iloa ja onnea.”

Katso Super-Victor -video

WRC-tähdet ja jalkapallo”ukkoina”

Rallin MM-sarjan kuljettajat ja jalkapallon EM-kilpailut löivät kättä Sardinian rallissa keskiviikkona. Hyundai rakennutti huoltoalueelle jättimäisen pöytäjalkapallokentän, ja puisten ukkojen tilalla ”sätkivät” kuljettajat.
Jalkapallon pelaaminen tällaisella hyvin erikoisella tavalla selittyy sillä, että Hyundai on perjantaina käynnistyvien jalkapallon EM-kilpailujen virallinen yhteistyökumppani.

WRC_kuskit_jalkapalloukkoina-800x500

Kuva: Hyundai Motorsport

Rallin MM-sarjan huippukuljettajat joutuivat eläviksi jalkapalloukoiksi jättimäiseen pöytäfutispeliin. Kuljettajat joutuivat pitämään käsiään tangoilla, eivätkä saaneet liikuttaa kuin jalkojaan.