Close

Hyundai mukana Auto 2016 -messuilla

Auto 2016 -tapahtumassa pääset paitsi näkemään autot ja keskustelemaan niistä asiantuntijoiden kanssa, myös koeajamaan ne. Koeajoajot lähtevät sisätiloista vain muutaman askeleen päästä messualueesta ja palaavat samaan paikkaan sisätiloihin.

Tervetuloa osastollemme 6a59 6-halliin
tutustumaan Hyundai-autoihin

IONIQ hybridin koeajon voit varata tästä

auto2016_messut_header_1200x479

Uusi autojen myynti- ja koeajotapahtuma Auto 2016 kokoaa Messukeskukseen autoalan tärkeimmät toimijat automerkeistä rahoitusyhtiöihin ja varaosa- ja tarvikealan yrityksiin.

Autojen vertaileminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Auto 2016 -tapahtumassa pääset paitsi näkemään autot ja keskustelemaan niistä asiantuntijoiden kanssa, myös koeajamaan ne. Koeajoajot lähtevät sisätiloista vain muutaman askeleen päästä messualueesta ja palaavat samaan paikkaan sisätiloihin. Näin pystyt halutessasi helposti ja nopeasti vertailemaan useita erimallisia ja -merkkisiä autoja.

Artisteja ja autoiluelämyksiä

AUTO 2016 -tapahtuma tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Luvassa on monipuolista ohjelmaa, aina tämän hetken kuumimmista artisteista erikoisiin autoiluelämyksiin. Messuilla käydään myös keskusteluja autoilun ja liikenteen ajankohtaisista aiheista.

 

Lisätiedot:
www.auto2016.fi
www.facebook.com/autotapahtuma