Close

Hyundai mukaan ebolan vastaiseen taisteluun Länsi-Afrikassa

Hyundai lahjoittaa 21 Starex-malliin rakennettua ambulanssia Yhdistyneille Kansakunnille (YK) tukeakseen ebolan vastaista toimintaa Länsi-Afrikassa, erityisesti Liberiassa

– Hyundai Motor Group lahjoittaa ambulansseja YK:lle käytettäväksi taistelussa ebolaa vastaan Länsi-Afrikassa
– 21 autoa varustetaan hengityslaitteilla, happisäiliöillä ym. materiaaleilla, jotka tukevat lääkintätoimintaa Liberiassa

Hyundai Motor Group on ilmoittanut lahjoittavansa 21 Starex-malliin rakennettua ambulanssia Yhdistyneille Kansakunnille (YK) tukeakseen ebolan vastaista toimintaa Länsi-Afrikassa, erityisesti Liberiassa. Autot on varustettu hengityslaittein, happitankein ja lääkinnällisin materiaalein ja ne toimitetaan Liberian hallitukselle YK:n välityksellä.

”Toivomme, että lahjoituksemme osaltaan auttaa taistelussa tappavaa virusta vastaan”, sanoi Kwang Guk Lee, vanhempi varapresidentti Hyundai Motor Companysta.
150115_HyundaiMotorGroup-Joins-Fight-Against-Ebola
Aikaisemmin Hyundai Motor Company (Hyundai Motor Groupin johtava yritys) on luonut työpaikkoja ja järjestänyt koulutusmahdollisuuksia kehitysmaissa ja mm. Afrikassa. Vuonna 2013 Hyundai avasi Ghanassa Hyundai-KOICA Dream Center -keskuksen. Keskus on hallituksen hyväksymä tekninen korkeakoulu, jonka Hyundai perusti yhteistyössä Korean hallituksen edustuston ja Korean Plan -järjestön kanssa. Plan International on kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on kehitysmaiden lasten elinolosuhteiden parantaminen. Uudet Hyundai-KOICA Dream Centerit avattiin Indonesiassa tammikuussa 2014 ja Kamputseassa huhtikuussa 2014.