Close

Hyundai Motorsport valmiina rallin MM-sarjaan – tiimin värit julkistettu

Hyundai Motorsport järjesti 10. joulukuuta 2013 tiedotustilaisuuden ja kertoi osallistumisestaan ensi vuoden WRC-sarjaan ja julkisti auton värityksen.

Tiimin nimi on Hyundai Shell World Rally Team
Monte Carlossa ajavat Sordo ja Neuville
Hänninen ja Atkinson osallistuvat valittuihin kisoihin

Hyundai Motorsport järjesti 10. joulukuuta 2013 tiedotustilaisuuden ja kertoi osallistumisestaan ensi vuoden WRC-sarjaan ja julkisti auton värityksen. Paikalla olivat myös kaikki kuljettajat ja kartanlukijat.

i20-wrc-three-quarters-front-lr_12_13_(1)

Alle vuodessa on rakennettu ja testattu i20 WRC -auto, koottu ammattilaisten tiimi ja perustettu moderni moottoriurheilukeskus. Hyundai Motorsportin tallipäällikkö Michel Nandan tietää, että ensimmäisestä vuodesta on paljon opittavaa, mutta on asettanut realistiset tavoitteet: kumpikin auto ajaa jokaisessa kisassa maaliin saakka, ralleista kerätään tietoa ja kokemuksia, joiden avulla Hyundaista kehittyy rallivoittaja.

Tiimin yhteistyökumppani on Shell, mikä näkyy myös tiimin nimessä Hyundai Shell World Rally Team.

Kuljettajista Thierry Neuvillen nimi Hyundain ykköskuljettajaksi julkistettiin jo lokakuussa, myös Juho Hännisen osallistuminen on vahvistettu aikaisemmin. Nyt paljastettiin uudet nimet: Hyundain i20 WRC -autoa ajaa Neuvillen lisäksi Monte Carlossa Dani Sordo ja Australian rallissa Chris Atkinson.

haalarit_12_13_

Autossa näkyvä ”N” symboloi Hyundain tehokkuuden teknologiaa sekä i20 WRC -autossa että tulevaisuuden sarjatuotannon autoissa. ”N” liittyy Hyundain sitoutumiseen rallin MM-sarjaan ja Hyundain tekniikka- ja kehityskeskukseen Namyangissa Koreassa. ”N” yhdistää tekniikat ja innovaatiot innokkuuteen oppia ja kerätä uusia kokemuksia autoilevien asiakkaiden hyväksi.