Close

Hyundai Motorsport starttaa toiselle kaudelle Monte Carlosta

Hyundai Motorsport on valmis aloittamaan toisen kautensa rallin MM-sarjassa tyylikkäästi perinteisessä, jo 83. kerran ajettavassa Monte Carlon rallissa.

hyundai-i20-wrc-2015_550_

– Hyundai Motorsport siirtää käytäntöön ensimmäisen kautensa kokemukset, kun rallin MM-sarja 2015 käynnistyy ensi viikolla Monte Carlosta
– Belgialaiset Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul ja espanjalaiset Dani Sordo/Marc Martí aloittavat i20 WRC -kauden numeroilla 7 ja 8
– Molemmat ryhmät osallistuivat testiajoon joulukuussa Ranskassa

Hyundai Motorsport on valmis aloittamaan toisen kautensa rallin MM-sarjassa tyylikkäästi perinteisessä, jo 83. kerran ajettavassa Monte Carlon rallissa. Toisella kaudellaan WRC-sarjassa Hyundailla on selkeä tavoite nostaa sijoituksiaan ja saavuttaa johtavia kilpailijoita.

”Monte Carlon ralli on tunnettu nopeasti muuttuvista oloista ja siellä aina on yllätyksiä odottamassa. Viimevuotinen debyyttimme Monte Carlossa jäi aika lyhytkestoiseksi ja meillä oli paljon huonoa onneakin. Tänä vuonna pyritään parempaan, tapahtuma on nyt kuljettajillekin tutumpi. Olemme vasta pitkän tien alussa ja uskomme, että tällä kaudella ja jo tässä rallissa kykenemme haastamaan kilpailijoita”, toteaa Michel Nandan Hyundai Motorsportin tallipäällikkö.

Seuraa Hyundain rallimenestystä  http://motorsport.hyundai.com/en/main