Close

Hyundai Motorille kaksoisvoitto ekoautokategoriassa

Hyundai Motor palkittiin tuplasti Auto Express New Car Awards 2018 -palkinnolla - uusi Hyundai Kona electric arvioitiin hinta-laatu-suhteeltaan parhaaksi sähköautoksi ja IONIQ-vastaavasti parhaaksi ladattavaksi plug-in-hybridiksi. Uusi Hyundai Kona electric kilpaili Nissan Leafin ja Volkswagen e-Golfin kanssa. Tuomarit päätyivät suosittelemaan Kona electriciä sen pitkän, jopa 480 kilometrin toimintamatkan ja kohtuullisen hinnoittelun perusteella.

Auto Expressin päätoimittaja Steve Fowler arvioi: – Täyssähköisen SUV:n lanseeraus on nostanut Hyundain mukaan kahteen markkinoiden nopeimmin kasvavaan trendiin. Kona electricin jopa 480 kilometrin toimintamatka on markkinoiden pisimpiä. Kun tähän lisätään edullinen hinta, tehdään sähköautosta aidosti varteenotettava tuote. Kona electric on erinomainen paketti, minkä vuoksi se on ansainnut vuoden 2018 hinta-laatu-suhteeltaan parhaan sähköauton palkinnon.

Hyundai Ioniq plug-in peittosi hinta-laatu-suhteessa muut arvioidut ladattavat hybridiautot, mukaan lukien Toyota Priuksen. Menestyksen perusteina olivat Ioniq plug-in-hybridin taloudellisuus, mukavuus ja tekniikka.

”Hyundai Ioniq plug -mallin koeajot paljastivat sen olevan erittäin taloudellinen auto. Se on myös tilava, mukava ja hyvin varusteltu hatchback – ja siten ansaitusti hinta-laatu-suhteeltaan paras vuoden 2018 hybridiautosta”, sanoi Fowler.

Hyundai-malleja oli mukana kuudessa kategoriassa Auto Express New Car Awards -arvioissa. Hyundai i30 N sai kiitettävän arvion Hot Hatch -kategoriassa.

“Nämä kaksi arvostettua Auto Express -palkintoa osoittavat, että ekoautostrategiamme on oikea valinta. Hyundai on jo tuonut markkinoille useita ​vaihtoehtoisten teknologioiden automalleja, jotka tarjoavat asiakkaille vapauden valita parhaan ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Lisää on tulossa, vuoteen 2025 mennessä Hyundai esittelee yhteensä 18 sähköistettyä mallia”, kertoi Hyundai Motor Europen tuote- ja markkinointijohtaja Andreas-Christoph Hofmann.

Auto Express New Car Awards palkitsee parhaita uusia myynnissä olevia autoja. Auto Expressin asiantuntijatuomaristo äänestää voittajat.