Close

Hyundai liittää älypuhelimen ja auton

Hyundai on kehittänyt yhteistyössä LG-yhtiön kanssa sovelluksen, jossa älypuhelimen avulla voi tarkistaa ja ohjata tiettyjä auton toimintoja.

Hyundai on kehittänyt yhteistyössä LG-yhtiön kanssa sovelluksen, jossa älypuhelimen avulla voi tarkistaa ja ohjata tiettyjä auton toimintoja. Hyundai esittelee tätä uutta innovatiivista sovellusta Geneven autonäyttelyssä 3-ovisen i30-mallinsa avulla.
Järjestelmän avulla on mm. mahdollista avata ovet ja säätää erilaisia yksilöllisiä asetuksia, kuten sähkötoimiset istuimet, sivupeilit, radiokanavat ja navigointijärjestelmä.
Lisäksi älypuhelinta voi ladata langattomasti asettamalla sen tiettyyn kohtaan keskikonsolia. Järjestelmä esittelee ensimmäistä kertaa maailmassa langattoman MirrorLink-toiminnon, joka mahdollistaa kuljettajan käyttää älypuhelintaan Hyundai i30-mallin 7-tuumaisen korkearesoluutioisen kosketusnäytön avulla. Kuljettaja tai matkustaja pääsee käsiksi älypuhelimen navigointiin, internetpohjaisiin sovelluksiin, kuten sähköpostiin, puhelimen yhteystietoihin, puhelulistauksiin ja multimedia sisältöihin.
Tämän Hyundain sovelluksen avulla autoon voi ottaa etäyhteyden ja tarkistaa, ovatko ovet lukittuina, ikkunat tai kattoluukku auki vai kiinni tai onko autossa valot päällä.
Hyundai on ensimmäinen autonvalmistaja, joka tuo asiakkaillen mahdollisuuden nähdä puhelimensa avulla auton peruutuskameran näkymän.
Sovelluksen avulla voi etänä tarkistaa myös auton polttoaineen ja öljyn määrän sekä tarkistaa renkaiden paineet ja matkustamon lämpötilan. Lisäksi voi tarkistaa edellisen ajomatkan kulutuksen. Ja Google Maps opastaa käyttäjän pysäköidyn auton luokse mahdollisimman nopeasti.

mirrorlinkapps_