Close

Hyundai lahjoittaa 300 000 dollaria Nepaliin

Hyundai lahjoittaa Nepalin Punaiselle Ristille 300 000 US dollaria maanjäristyksen uhrien auttamiseen ja lisäksi järjestää Nepalissa vahingoittuneille autoille korjauksia ja varaosia.
Hyundai osallistuu kansainväliseen avustustoimintaan ja lahjoittaa 300 000 dollaria humanitääriseen avustustoimintaan ja Nepalin maanjäristyksen jälkeiseen uudelleen rakentamiseen. Lahjoitus Nepalin Punaiselle Ristille on tarkoitettu niiden alueiden tukemiseen, jotka kärsivät pahiten Nepalin maanjäristyksissä.
NEPAL
”Haluamme ilmaista vilpittömän osanottomme ja toivoa kaikkea hyvää niille tuhansille, joita maanjäristys koski. Toivomme myös, että vahinkoja voidaan korjata mahdollisimman pian”, sanoo Sanqmin Park Hyundain Aasian ja Tyynenmeren toimintojen johtaja lahjoituksen luovutustilaisuudessa 11. toukokuuta.  ”Maailma on reagoinut tragediaan esimerkillisesti ja myös Hyundai tulee etsimään uusia keinoja auttaakseen alueiden uudelleen rakentamisessa.”
Punaiselle Ristille tehdyn rahalahjoituksen lisäksi Hyundai auttaa järjestämällä Nepalissa vahingoittuneille autoille korjauksia ja varaosia.