Close

Hyundai kuljettaa UEFA EURO 2016 -pokaalia

Hyundai Tucsonin erikoismallilla on luottamustehtävä UEFA EURO 2016 -palkintopokaalia kiertueella Ranskassa.

Valmistelut kesän UEFA EURO 2016 -jalkapallon EM-kisoja varten ovat Ranskassa täydessä vauhdissa. Ennen kisoja, huhtikuun alusta kesäkuun 9. päivään saakka UEFA EURO 2016 -pokaali kiertää 25 alkukierrosten pelien isäntäkaupungissa ja valmistaa ranskalaisia kesän suureen urheilutapahtumaan. Yhdessätoista kaupungissa Hyundai Tucsonin erikoismalli kuljettaa Henri Delaunay CUP -pokaalia turvallisesti erityisessä vitriinissä. Tucsonin taakse on rakennettu nouseva ja laskeva erityistila, jossa pokaali on yleisön nähtävissä. Kiertuetapahtuma pysähtyy jokaisessa kaupungissa 2 – 3 päiväksi.

csm_1601-Tucson_in_UEFA_EURO_2016__abc697f361

”Osallistumalla paraateihin UEFA EURO 2016 -värein koristellulla Tucsonin erikoismallilla pyrimme saavuttamaan Henri Delauney Cup -pokaalille mahdollisimman suurta julkisuutta ennen kuin se luovutetaan jalkapallon Euroopan Mestarille 10. heinäkuuta Stade de France -stadionilla Pariisissa”, kertoo Thomas A. Schmid Hyundai Motor Europen operatiivisista toiminnoista vastaava johtaja.

Tucson on nopeimmin myyvä Hyundai-malli Euroopassa

Täysin uusi Tucson on Hyundain nopeimmin myyvä malli Euroopassa. Se on myös turvallisimpia autoja luokassaan ja sai täydet viisi tähteä Euro NCAP -testissä. Kaikki Euroopassa myytävät Tucson-mallit valmistetaan Hyundain tehtaalla Tsekin tasavallassa. Kaikissa Tucson-malleissa on vakiona Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Lue lisää Tucson-mallista.

Pitkäaikainen virallinen UEFA-kumppani

Hyundai on UEFA Euroopan jalkapallon EM-kisojen virallinen kumppani. Virallisena autokumppanina Hyundai on toimittanut autoja EM-kisoihin vuodesta 2000 lähtien, varmistaen turvalliset ja mukavat kuljetukset pelaajille, virkailijoille ja vieraille.