Close

Hyundai KONA – moderni ja puhdasverinen SUV

– Täysin uusi Hyundai KONA on muotoilultaan moderni ja täynnä uusinta teknologiaa
– Luokkansa kirkkain HUD-näyttö lisää ajoturvallisuutta heijastamalla tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään
– KONA on tärkeä virstanpylväs Hyundain tähdätessä johtavaksi aasialaiseksi automerkiksi Euroopassa vuoteen 2021 mennessä.

Hyundai on julkaissut videon, jossa paljastetaan uuden SUV-tulokkaan, Hyundai KONAn muotoilupiirteitä. Täysin uusi KONA on kompakti SUV, joka on täynnä huipputeknologiaa ja  ilmentää Hyundain muista uusimmista malleista tuttua muotoilukieltä omalla, ainutlaatuisella tavallaan.

Täysin uuden KONAn terävät ja virtaviivaiset linjat korostavat korin voimakkaita muotoja. Leveä yleisilme ja kaksoisajovalot vahvistavat itsevarmaa vaikutelmaa. KONAssa on myös Hyundain uusille malleille tunnusomainen Cascading Grille ‑etusäleikkö.

Modernin muotoilunsa ohella täysin uusi KONA tarjoaa runsaasti uusinta huipputeknologiaa, joka takaa mukavan ja turvallisen ajoelämyksen. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Hyundain malleissa ensimmäistä kertaa HUD-näyttö, joka näyttää tärkeimmät ajotiedot suoraan kuljettajan näkökenttään. Kahdeksan tuuman lasiin projisoitu kuva on luokkansa kirkkain 10 000 kandelan voimakkuudella. Kirkkaus takaa tietojen näkyvyyden myös päivänvalossa tukien samalla turvallista ajamista.

Virallinen julkistus on kesän 2017 aikana.