Close

Hyundai Kona electric tuo tulevaisuuden ulottuvillesi Auto 2018:ssa

Tule tutustumaan Hyundain valikoimaan Auto 2018 -messuille 9.-11.11.2018. Löydät meidät osastolta 6f48. Hyundain messuosastolla esillä ovat Kona electric, IONIQ electric, vetyauto Nexo, Santa Fe, Tucson, Kona, i20 Active Cross ja i30 N.

Auto 2018 -messujen yhteydessä on mahdollisuus päästä myös koeajolle. Hyundain koeajoautoina ovat Kona electric, IONIQ electric, Santa Fe ja i30 N. Varaukset koeajoille tehdään Hyundain osastolla 6f48. Koeajaksi on mahdollista ilmoittautua etukäteen osoitteessa www.auto2018.fi/koeajot.

Ilahduta isää Auto-tapahtuman lipulla

Messukeskus tarjoaa Isänpäivätarjouksena 2 aikuisten lippua yhden hinnalla. Osta liput osoitteesta shop.messukeskus.com ja käytä koodia ISÄNPÄIVÄ.

Odotettu uutuus, Kona electric, Auto 2018 -koeajotapahtumassa

Täysin uusi Kona electric on ensimmäinen sähkökäyttöinen kompakti SUV Euroopassa. Uutuusmalli on aidosti monikäyttöinen ja tarjoaa nautittavan ajoelämyksen – siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUVmallin näyttävä muotoilu ja avarat sisätilat.

Täysin uuden Kona electricin umpinainen etusäleikkö julistaa ylpeästi sähköauton identiteettiä ja antaa aerodynaamisen vaikutelman. Näyttävä etupuskuri ja tunnusomaiset Kona-yhdistelmävalot täydentävät keulan ainutlaatuisen muotoilun. Tavaratila vetää kunnioitettavat 332 litraa, ja leveän aukon ja matalan kynnyskorkeuden ansiosta myös suurikokoisten ja painavien tavaroiden lastaaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Kona electricin kattokaiteet korostavat kattolinjan virtaviivaista profiilia ja kantavat 80 kilon painon, joten monenlaiset urheilu- ja harrastevälineet kulkevat kätevästi mukana kattotelineen päällä.
Uuden WLTP-testisyklin mukainen toimintamatka yhdellä latauksella on peräti 482 km (546 km NEDC:n mukaan) 64 kWh:n versiossa. Ja suorituskykyäkin riittää, sillä Kona electric kiihtyy 0-100 km/h 7,6 sekunnissa. Kona electricin voimalinja saa lisäenergiaa käyttämällä vauhdin hidastamiseen sähkömoottoria jarrujen sijasta. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmän generoima energia varastoituu akkuun ja auttaa pitämään akun varaustilan hyvänä. Kuljettaja voi säätää hyötyjarrutuksen (re-generatiivisen jarrutuksen) tasoa helposti ohjauspyörän takana olevilla siivekkeillä.

Korivärivaihtoehtoja Kona electricissä on seitsemän ja erivärinen katto on saatavissa kolmella värivaihtoehdolla, joten valittavissa on peräti 21 erilaista väriyhdistelmää.