Close

Hyundai kerää muotoilupalkintoja

Hyundain uudet automallit ovat saaneet muotoilustaan arvostettuja kansainvälisiä tunnustuksia.

Kolme uutta Hyundai-mallia on saanut kansainvälisesti arvostetun Red Dot Design Award –palkinnon: uuden sukupolven 5-ovinen i20, uusi i20 Coupe ja täysin uusi Sonata (ei myynnissä Euroopassa).

i20_coupe_3door_maalis_2015
Palkitut i20-mallit on suunniteltu Hyundain Euroopan suunnittelukeskuksessa Saksan Rüsselsheimissa. Peter Schreyer Hyundai Motor Groupin suunnittelusta vastaava johtaja: ”Olemme iloisia saadessamme työstämme tällaisen tunnustuksen arvostelulta Red Dot -tuomaristolta. Suunnittelumme lähtökohta edustaa Hyundain edistyksellistä henkeä ja tuomariston päätös on osoitus siitä, että edistymme.”
Jokainen palkittu malli edustaa Hyundain tunnettua ja tunnustettua Fluidic Sculpture 2.0 -muotoilufilosofiaa, joka saa inspiraationsa luonnosta ja ilmentää sen sulavia ja dynaamisia muotoja.
Viime vuonna Red Dot Design Award -palkinnon saivat Hyundain täysin uusi Genesis ja uusi i10 -malli, jota tuomaristo kommentoi: Hyundai i10 tekee urheilullisen ja modernin vaikutuksen uudella ilmeellään, urheilullisilla mittasuhteillaan ja soljuvine linjoineen.

red_dot_design_rgb Red Dot on kansainvälisesti arvostettu laadun sinetti, palkintoja on jaettu vuodesta 1954 lähtien. Tänä vuonna palkintoja tavoitteli lähes 5000 tuotetta 56 maasta.  Tuomaristossa oli 38 asiantuntijaa, huippuluokan suunnittelijoita, opettajia ja toimittajia 25 maasta.

 

if_2015

Helmikuussa 2015 arvostettu IF Industrial Forum Design jakoi Hyundailletuotekategoriassa tavoitellun IF Design Award 2015 -palkinnon uuden sukupolven i20:n muotoilusta.