Close

Hyundai julkaisee uuden SUV-mallin, joka saa nimekseen Hyundai Bayon

Hyundai julkaisee täysin uuden crossover-SUV-mallin, joka saa nimekseen Hyundai Bayon. Bayon on täysin uusi malli ja tärkeä lisäys Hyundain SUV-mallistoon. Uutuus esitellään vuoden 2021 ensimmäisellä vuosipuolikkaalla.
  • Hyundai julkaisee täysin uuden crossover-SUV:n, joka saa nimekseen Hyundai Bayon
  • Uutuus sijoittuu B-segmenttiin, ja siitä tulee Hyundain Euroopan malliston pienin SUV
  • Hyundai Bayon saa ensi-iltansa vuoden 2021 ensimmäisellä vuosipuolikkaalla

Hyundain SUV-mallistoon kuuluvat Kona, Tucson, Nexo ja Santa Fe. Bayon on B-segmentin auto, joka on Hyundain Euroopan malliston pienin SUV.

Nimi Bayon on saanut inspiraationsa Ranskassa sijaitsevasta Bayonnen kaupungista. Bayon on suunnattu ensisijaisesti Euroopan markkinoille, joten Hyundai valitsi uuden tuotteen nimen eurooppalaisen kaupungin mukaan. Bayonnen kaupunki on täydellinen paikka purjehtijoille ja patikoijille, mikä sopii myös uuden Hyundai Bayonin luonteeseen.

Viimeisen 20 vuoden aikana Hyundai on nimennyt tuotteitaan maantieteellisten paikkojen mukaan ympäri maailman. Tucson ja Santa Fe ovat saaneet nimensä Arizonan ja New Mexicon osavaltioissa sijaitsevien kaupunkien mukaan. Kona on saanut nimensä suuren Havaijin saaren mukaan. Jopa Hyundain polttokennoauto Nexo on saanut inspiraationsa suositulta tanskalaiselta Bornholmin saarella sijaitsevalta suurelta kaupungilta, Nexølta.

Lisää tietoja täysin uudesta Hyundai Bayonista julkaistaan pian.