Close

Hyundai julkaisee täysin uuden urheilullisen i20 N Line -mallin

Aiemmin tänä vuonna julkaistu täysin uusi i20-mallisto laajenee Hyundain julkistettua urheilullisen N Line -portfolionsa tuoreimman jäsenen: i20 N Line -mallin. Uutuusmalli tuo i20:een urheilullisesti muotoiluja elementtejä niin auton sisä- kuin ulkopuolelle. Inspiraation i20 N Line on saanut Hyundai suorituskykyisistä N-malleista.
  • Hyundai on paljastanut urheilullisesti muotoillun N Line -malliversion täysin uuteen i20-malliin
  • Hyundai i20 N Line pitää sisällään suorituskyvystä viestiviä designelementtejä niin auton sisä- kuin ulkopuolella. Myös jousitusta, moottorin kaasunvastetta ja pakoääniä on kehitetty urheilullisempaan suuntaan 1.0 T-GDI -moottorin yhteydessä.
  • Muun i20-malliston tapaan myös N Line -versiosta löytyy Hyundain SmartSense-turvallisuustekniikka sekä Bluelink-liitettävyyspalvelut
  • Tarjolla myös 48 voltin kevythybridivoimalinja

Täysin uudessa i20 N Line -mallissa kattavat liitettävyys- ja turvallisuusteknologiat yhdistyvät urheilulliseen muotoiluun.

– Täysin uudella i20 N Line -mallilla tuomme tyylikkään ja urheilullisen mallivaihtoehdon i20-mallistoon ensimmäistä kertaa. Tällä uudella mallilla pystymme vastaamaan laajemman asiakaskunnan toiveisiin tarjoamalla moottoriurheilusta ammentavan N-brändin vaikutteita myös i20:een, Hyundai Motor Europen markkinointi- ja tuotejohtaja Andreas-Christoph Hofmann sanoo.

Uuden i20 N Linen ulkoinen muotoilu pohjautuu Hyundain ”Sensuous Sportiness”-muotoilufilosofiaan. Se tarjoaa autolle esteettisen ulkomuodon vihjaillen samaan aikaan suorituskyvystä. Uutuuden etupuskuri on varta vasten N Line -malliin suunniteltu. Urheilullisuutta korostetaan puskurin harmaanvärisellä linjalla ja tyylikkäällä mustaan jäähdyttimen säleikköön sijoitetulla N Line -logolla. Puskurin säleikkö viittaa moottoriurheilumaailmaan ruutulippua muistuttavalla muotoilullaan.

Hyundai i20 N Line takaviisto

Myös N Line -mallin sulavalinjainen takapuskuri on muotoiltu aerodynamiikan ja urheilullisen ulkonäön ehdoilla. Urheilulliset harmaat yksityiskohdat toistuvat auton takaosassa, ja auton voi erottaa i20-mallista esimerkiksi kolmion mallisesta takasumuvalosta sekä kromatusta kaksoispakoputkistosta.

Täysin uuden i20 N Line -mallin ostaja voi valita auto ulkovärin neljästä vaihtoehdosta: Phantom Black, Aurora Grey, Polar White ja Brass. Polar White -värin kanssa on mahdollista yhdistää musta Phantom Black -värinen katto.

Auton sisätiloissa N-brändi näkyy muun muassa urheilullisissa punaisin tikkauksin koristelluissa istuimissa sekä ohjauspyörässä. Myös vaihteenvalitsimen nuppi on koristeltu punaisin yksityiskohdin ja polkimet on metallipäällysteiset.

Hyundai i20 N Line sisältä

Täysin uuden i20 N Line -mallin voi valita 1,2-litraisella MPI -moottorilla (84 hv) tai 1,0-litraisella T-GDI -moottorilla, joka on tarjolla 100 ja 120 hevosvoimaisina vaihtoehtoina. 1,0 T-GDI:n yhteydessä auton jousitusta, moottorin kaasunvastetta ja pakoääniä on kehitetty ja paranneltu urheilullisemman ajokokemuksen saavuttamiseksi. Uudessa i20 N Linessa on tarjolla myös 17 tuuman kaksiväriset kevytmetallivanteet vastaamaan urheilullista ajettavuutta.

Täysin uusi Hyundai i20 N Line on saatavana myös 48 voltin kevythybriditekniikalla 1,0 T-GDI -moottorin yhteydessä. Kevythybriditekniikka on vakiona 120 hevosvoiman moottoriversiossa ja valinnainen 100 hevosvoiman vaihtoehdossa.

Uusi ominaisuus on myös älykkään iMT-manuaalivaihteiston (Intelligent Manual Transmission) ja 48 voltin kevythybridivoimalinjan yhdistelmä, joka parantaa polttoainetaloudellisuutta entisestään.

Uusi Hyundai i20 N Line saapuu markkinoille keväällä 2021. Suomen i20 N Line -mallivalikoima ja hinnasto julkaistaan myöhemmin.

Katso video uutuudesta: