Close

Hyundai jalkapallokentillä

Hyundai pelaa jalkapalloa monella kentällä. Huipputasolla Hyundai on Fifan virallinen yhteistyökumppani ja autotoimittaja mm. tulevissa MM-kisoissa Brasiliassa.

Hyundai pelaa jalkapalloa monella kentällä. Huipputasolla Hyundai on Fifan virallinen yhteistyökumppani ja autotoimittaja mm. tulevissa MM-kisoissa Brasiliassa.

Suomessa Hyundai toimii sekä yhteistyössä Palloliiton ja maajoukkueiden kanssa että ruohonjuuritasolla juniorijalkapallon tukijana.
Jalkapallokenttä ja pelaajat näkyvät myös Hyundain mainonnassa, TV-tähtenä esiintyy mm. maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen.

Hyundai julkisti joulukuussa 2013 arvonnan, jonka palkintona oli kahden hengen matka Brasiliaan ja liput jalkapallon MM-otteluun Espanja – Chile. Arvontaan osallistuttiin Hyundain jälleenmyyntipisteissä, Hyundain nettisivulla, Facebookissa sekä Hyundai Kaistalla.

lahti_28_5_2014_rantanen_rioon_

Onnetar suosi lahtelaista Martti Rantasta (vas.). Palkinto luovutettiin Martti Rantaselle keskiviikkona 28.5. Lahden Autosalpa Oy:n tiloissa. Kakkukahvilla olivat myös mm. Autosalvan myyntijohtaja Jarkko Metso ja Hyundain maahantuonnin edustajana palkintoliput luovuttanut kenttäpäällikkö Tapani Mäkinen (oik.).

HYUNDAI TUKEE JALKAPALLOA

Kansainvälisessä mittakaavassa Hyundai Motor Companyn ja FIFAn yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 1999 ja näkyy myös tulevana kesänä Brasilian MM-kisojen yhteydessä. Suomen Palloliiton ja Hyundain yhteistyölläkin on jo monen vuoden perinteet. Palloliitto-teipatut Hyundai-autot ovat näkyneet liikenteessä, Hyundai on esillä Suomen maaotteluissa ja Palloliiton tilaisuuksissa.

SUOMESSA TUKEA SAAVAT JUNIORITURNAUKSET

junnu_jalkapallo_low_

Huippujalkapallon lisäksi Hyundai haluaa Suomessa laajentaa yhteistyötä koko laajaan harrastajakuntaan ja edistää ruohonjuuritason toimintaa lasten liikuntaharrastuksen hyväksi ja jalkapallon kehittämiseksi.
Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja Teemu Juntunen: ”Hyundai arvostaa seuroissa tehtävää työtä, vanhempien ja valmentajien vapaaehtoista työpanosta lasten liikkumisen edistämiseksi. Siksi on ilo olla tukemassa jalkapalloharrastusta ja samalla edistää läpi elämän kestävää liikuntaharrastusta ja terveitä elämäntapoja. Hyundailla on myös monipuolinen automallisto ratkaisuksi jalkapalloperheiden kuljetus- ja liikkumistarpeisiin sekä ainutlaatuinen etu jalkapalloperheille. Uuden Hyundai-auton hankinnan yhteydessä pelipassin esittämällä saa kolmen vuoden määräaikaishuollot puoleen hintaan.”

Hyundai on jo kolmena vuonna varannut tuhannen euron stipendejä haettavaksi junioriturnausten järjestämiseen. Hyundai Motor Finland Oy valitsee stipendin saajat hakemusten perusteella. Valintaperusteita ovat mm. turnauksen koko, sijainti ja ajankohta sekä järjestäjän valmius ja halu tuoda Hyundai turnauksissa laadukkaasti esiin. Tuetun turnauksen nimessä näkyy Hyundai.

Kesäkuussa pelataan seuraavat Hyundain tukemat turnaukset:

kesakuun_turnaukset_(1)

Tänä vuonna seurojen kiinnostus stipendeihin on kasvanut edellisvuosista. Hakemuksia on tullut lähes 100. Vuonna 2014 pelattaviin turnauksiin on toistaiseksi myönnetty stipendi 37 turnaukselle, osallistujina yli 1600 joukkuetta ja noin 20 000 lasta. Tapahtumat ajoittuvat helmi- ja lokakuun väliin ja sijoittuvat eri puolille maata.

JALKAPALLON MM-KISAT BRASILIASSA JA HYUNDAI

Kesä-heinäkuussa pelataan jalkapallon MM-kisat Brasiliassa 12 paikkakunnalla ja loppuottelu Rio de Janeirossa su 13.7.2014.

Hyundai Brasiliassa

Hyundai avasi syyskuussa 2012 tuotantolaitoksen Brasiliassa, se on Hyundain seitsemäs tehdas Korean ulkopuolella. Hyundain toimintaperiaatteen mukaisesti Brasiliassakin valmistetaan autoja paikallisen tarpeen ja kysynnän mukaisesti eli mallisto on erilainen kuin esimerkiksi Euroopassa myytävä Hyundai-mallisto. Tammikuussa 2014 Hyundai oli Brasiliassa neljänneksi myydyin merkki, markkinaosuuden ollessa 6,1 %.

Hyundai on kisojen virallinen autotoimittaja

Hyundai on FIFAn virallinen yhteistyökumppani ja vuodesta 2002 lähtien jalkapallon MM-kisojen virallinen autotoimittaja. Hyundai toimittaa järjestäjien, joukkueiden, tuomareiden ja lehdistön käyttöön kisojen onnistumisen kannalta välttämätöntä kuljetuskalustoa busseista henkilö- ja maastoautoihin. Hyundain ja FIFAn yhteistyö alkoi vuonna 1999 ja jatkuu ainakin vuoden 2022 maailmanmestaruuskisoihin asti.

Kisamaskotti Fuleco

fuleco_2_

Kisamaskotin nimi on Fuleco. Nimi valittiin Brasiliassa julkisella äänestyksellä, Fuleco sai 1,7 miljoonaa ääntä, mikä oli 48 % annetuista äänistä. Fuleco on Brasiliassa elävä pallovyötiäinen. Se puolustautuu hyökkäyksiä vastaan rullaamalla itsensä palloksi. Laji on luokiteltu uhanalaiseksi. Fuleco on iloinen ja miellyttävä hahmo, joka kuvastaa sanoja Brasilia, luonto, ystävällinen, jalkapallofani ja on lyhennys sanoista FUteboL (football) and ECOlogia (Ecology).