Close

Hyundai IONIQ 5 on Vuoden Auto 2022 Saksassa

Vain puoli vuotta Saksan markkinoille tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen Hyundain Ioniq 5 on valittu vuoden 2022 German Car of the Year (GCOTY) – Vuoden Auto 2022 -kilpailun ykköseksi Saksassa. Ioniq 5 voitti arvostetun palkinnon finaalin viimeisellä äänestyskierroksella Audi E-Tron GT- ja Porsche 911 GT3-malleja vastaan.

Saksan Vuoden Auto -kilpailussa vuoden aikana lanseeratut uutuusautot kilpailevat keskenään viidessä eri kategoriassa: Compact, Premium, Luxury, New Energy ja Performance. Kansainvälisesti verkottunut kahdenkymmenen autotoimittajan tuomaristo koeajaa, testaa ja arvioi jokaisen uutuusmallin sen ominaisuuksien, ajanmukaisuuden ja arvioidun käyttöiän perusteella. Hyundai Ioniq 5 voitti ”New Energy” -kategorian ja pääsi ykköstilansa myötä viimeiselle äänestyskierrokselle, jossa automalli nousi koko kilpailun ykköseksi.

– Hyundai Ioniq 5 ei vain ole muista erottautuva sähköauto. Meille (tuomareille) se on tämän vuoden huippumalli, sanoo ”German Car of the Year” -kilpailun perustaja ja tuomariston jäsen Jens Meiners.

– Ioniq 5:n ainutlaatuinen yhdistelmä tyylikästä suunnittelua, tehokkuutta ja ajamisen iloa auttoi automallia keräämään keskimääräistä paremmat pisteet kaikissa kriteereissä ilman heikkoja kohtia. Silmissämme Ioniq 5:n toimintakonsepti ja akkuteknologia ovat uraauurtavaa teknologiaa. Ja vaikka kysymyksessä on vuoden 2022 saksalainen auto, Ioniq 5 on ehdottomasti maailmanlaajuisesti houkutteleva.

– Ioniq 5:lle arvostetun palkinnon voittaminen näin kovassa kilpailuympäristössä todistaa, että olemme onnistuneet luomaan poikkeuksellisen ajoneuvon, joka erottuu kilpailijoistaan ​​Euroopan automarkkinoilla, Michael Cole, Hyundai Motor Europen toimitusjohtaja iloitsee. – Voittomme myös osoittaa, että täyssähköajoneuvot ovat yhä tärkeämpiä asiakkaillemme Euroopassa. Ioniq 5 on tällä hetkellä johtava automallimme sähköistysstrategiassamme ja se edistää erinomaisesti Hyundain visiota päästöttömästä liikkuvuudesta.

Tutustu uuteen Hyundai IONIQ 5 -malliin tästä.