Close

Hyundai i30 paras AutoBildin kestotesteissä

i30 on yksi suosituimmista Hyundai-malleista erinomaisesta laadusta johtuen. Sen osoittaa i30-mallin tulos AutoBildin kestotestissä. Tulos on luettavissa AutoBildin numerossa 29/2016 (Saksan painos).

Hyundai i30 paras AutoBildin kestotesteissä

–      Unelma-arvosana Hyundai i30:lle 100 000 kilometrin kestotestissä

–      Kaikkien aikojen paras tulos kestotesteissä

–      Jo yli 120 000 saksalaisasiakasta on ostanut Hyundain kompaktin i30-auton

Monipuolisessa 100 000 kilometrin kestotestissä AutoBildin, Euroopan laajalevikkisimmän autolehden testaajat tutkivat autot tarkkaan. Hyundai i30 vakuutti testaajat kautta linjan. Se osoittautui viiden virhepisteen vähennyksellä ja yleisarvosanalla 1-  kaikkien aikojen parhaaksi AutoBildin kestotestaamaksi autoksi.   Tulos sai toimittajilta yhteisarvion „Hyundai sen osaa“ ja „Arvosanalla YKSI- korealaismerkki on paras kestotesteissä koskaan tutkittu auto“.

Testin aikana ei ilmennyt rikkoutumisia, ei vikoja eikä testin jälkeen havaittu ruostetta. Toimittajat löysivät testatusta Hyundai i30 -mallista äärimmäisen vähän huomauttamista: navigaattorin ja Bluetooth hands free -laitteiston yhteispelissä havaittiin ongelma, joka johtui testiautosta puuttuvasta päivityksestä.  Myös hieman liian korkealle näyttävä lähivalo heikensi tulosta. Muuten testikuljettajat olivat täysin tyytyväisiä vajaan 25 kuukauden aikana, usein myös nopeilla moottoritieosuuksilla ajettuihin 100 000 kilometriin.

Tätä erinomaista yleisvaikutelmaa vahvistaa sekin, että Saksassa i30-autoja on rekisteröity yli 120 000 (mallivuodesta 2012 lähtien). Hyundai i30 ei ole vain korkealaatuinen ja vastaavasti pitkäikäinen, se myös tarjoaa asiakkailleen kattavan takuun: viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Testattu auto oli Hyundai i30 5d  1,6 CRDi