Close

Hyundai i20:lle Vuoden Yritysauto 2021 -palkinto Saksassa

Hyundai i20 on saanut jälleen yhden arvostetun palkinnon. Hyundain B-segmentin hatchback, jonka kolmas sukupolvi julkistettiin viime vuonna, on nimetty Vuoden Yritysautoksi 2021.

Kolmas ammattilehden myöntämä palkinto i20:lle

Kunnianosoituksen myönsi saksalainen alan erikoislehti Firmenauto. Kaikkiaan 165 yritysautoilun ammattilaista, alaan keskittynyttä journalistia ja yritysautopäällikköä kutsuttiin antamaan äänensä maalis-toukokuussa 2021. Voittajat valittiin 20:ssa luokassa, joissa kaikissa nimettiin kokonaiskisan voittaja sekä paras tuontiauto. Hyundai i20 jatkoi vuosina 2015 ja 2016 saavuttamaansa menestystä ja varmisti itselleen kolmannen voiton luokassa Kompaktit tuontiautot.

Olemme erittäin tyytyväisiä pystyttyämme vakuuttamaan asiantuntijaraadin viimeisimmällä i20-sukupolvella. Palkinto on meille taas yksi vahvistus siitä, että i20 tarjoaa tällä hetkellä B-segmentin parhaan kokonaispaketin niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Andreas-Christoph Hofmann, varatoimitusjohtaja, markkinointi ja tuotanto, Hyundai Motor Europe

Edistyksellinen teknologia nostaa i20:n esiin muiden joukosta

Kolmannen sukupolven Hyundai i20:ta, joka jo viime vuonna voitti Kultainen Ohjauspyörä -palkinnon luokassa Enintään 25 000 euroa maksavat autot, luonnehtii moderni liitettävyys ja turvallisuusteknologia.Autossa on mm. laaja valikoima Hyundain edistyksellisiä SmartSense-turvallisuusvarusteita, kuten kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist) ja kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keeping Assist), automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA, Forward Collision-Avoidance Assist) jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella, kaukovaloavustin (HBA, High Beam Assist) sekä älykäs nopeusrajoitusavustin (ISLA, Intelligent Speed Limit Assist). Monia uuden i20:n turvallisuusvarusteista on aiemmin totuttu näkemään vain suuremmissa autoluokissa.

Moottorivalikoima sisältää Suomen mallistossa kaksi bensiinimoottoria, joista 1,0 TGDi-vaihtoehto on varustettu taloudellisuutta painottavalla 48 voltin kevythybriditeknologialla. Kolmen varusteluvaihtoehdon (Fresh, Comfort ja Style) lisäksi uusi i20 on saatavana myös N Line -versiona, jossa on useita urheilullisia yksityiskohtia sekä matkustamossa että ulkomuodoissa.

Vuoden Yritysauto -palkinto

Äänestys valinnaksi Vuoden Yritysautosta käydään kerran vuodessa. Valitsijoiden joukossa on laajalti asiantuntemusta saksalaisista yritysautomarkkinoista. Juryn jäsenistä 53 prosenttia hallinnoi yli sadan ajoneuvon yritysautokantaa. 26 prosentilla jäsenistä on hoidettavanaan 50-99 ajoneuvon autokanta, ja loput 38 prosenttia huolehtivat pienemmistä autokannoista. Yhteensä valitsijaraadin jäsenten edustamissa yrityksissä on käytössä noin 179 000 henkilöautoa ja 25 000 pakettiautoa.