Close

Hyundai i20 WRC valmiina Meksikon MM-ralliin

Meksikossa sekä tiimi että kuljettajat ovat poikkeuksellisten haasteiden edessä, eniten päänvaivaa tulee aiheuttamaan ohut ilmanala ja kuumat ja kuivat olosuhteet.

Hyundai Shell World Rally Team valmistautuu kauden ensimmäiseen soraralliinsa Meksikossa, tavoitteenaan jälleen saada lisää kisakilometrejä sekä molemmat autot maaliin rallin päätteeksi.

Tiimi ja kuljettajat tulevat olemaan rallissa myös poikkeuksellisten haasteiden edessä. Sekä autolle että kuljettajille tulee eniten päänvaivaa aiheuttamaan ohut ilmanala – osa erikoiskokeista yltää jopa 2700 metrin korkeuteen. Lisäksi Meksikon MM-ralli on myös ensimmäinen kuumissa ja kuivissa olosuhteissa ajettava kilpailu.

Erikoiskokeille Hyundai i20 WRC:llä starttaavat belgialaispari Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul sekä nyt ensimmäistä kertaa Hyundain ratissa nähtävä Australian Chris Atkinson kakkoskuljettajanaan belgialainen Stephane Prevot. Neuville starttaa numerolla 7 ja Atkinson numerolla 8.

i20WRC_Meksiko_450_300

Seuraa ja jännitä rallin kulkua sekä Hyundain kuljettajien otteita osoitteissa motorsport.hyundai.com, facebook.com/HyundaiWRC ja twitter.com/HyundaiWRC