Close

Hyundai i20 taas vertailuvoittoon

i20 vakuutti Auto Zeitung -lehden (7/2017) vertailussa ajomukavuudessa ja -dynamiikassa. Uudelle 1,0 T-GDI -moottorille vertailussa annettiin erittäin hyvät arvot kiihdytyksessä ja joustavuudessa. Toimitus asettaa i20:n myös laadun ja viimeistelyn suhteen kärkipaikalle. Vertailuvoiton i20 sai johtavista saksalaisista ja ranksalaisista merkeistä.

i20_2015_malli

Hyundai i20 voitti Auto Zeitung -lehden vertailussa johtavat eurooppalaiset kilpailijansa. Mukana olivat Citroën C3, Opel Corsa, Renault Clio ja Volkswagen Polo, kaikissa 1-litrainen turbomoottori.

Lehti arvioi Hyundai i20:n parhaaksi huomioiden sisätilat, mukavuuden ja suorituskyvyn, missä i20 on selvä voittaja. ”Hyundai i20 saa pisteitä erityisesti ajomukavuudesta ja -dynamiikasta. Suurin ansio voitosta lankeaa modernille 1,0-litraiselle turbomoottorille (74 kW (100 hv). Kolmisylinterinen turbo kuulostaa urheilulliselta, on joustava ja iloisesti vetävä.” i20 oli ainoa testiauto, joka saavutti 100 km/h alle 10 sekunnissa.” Lisäksi Hyundai i20 vakuuttaa “esimerkillisellä tilankäytöllä. Etuistuimella isokokoisellakin kuljettajalla on tarpeeksi tilaa joka suuntaan.”

“Kertoo paljon, kun yksi Saksan johtavista autolehdistä arvioi Hyundai i20-mallin parhaaksi ryhmässä, jossa on myös kaksi saksalaismerkkiä – VW ja Opel – ja kun saksalaisasiakkaat mieltävät myös Fordin saksalaiseksi”, kommentoi Mike Song, Hyundailtaa. ”Nämä ovat suosituimmat autot Euroopassa, erittäin kilpaillussa segmentissä.”