Close

Hyundai i10 on nyt Suomessa

Hyundai i10 -malli on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa, eurooppalaisia kuluttajia varten. Nuorekas muotoilu toteuttaa Hyundain Fluidic Sculpture- muotokieltä.

i10_musta_sin_

Hyundai i10 -malli on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa, eurooppalaisia kuluttajia varten. Nuorekas muotoilu toteuttaa Hyundain Fluidic Sculpture- muotokieltä. Korkealuokkaiset sisustusmateriaalit ja huippuluokan varustelu, laatu sekä monipuoliset turvallisuusjärjestelmät löytyvät tyypillisesti vain luokkaa suuremmista autoista.

Mitoiltaan i10 on pisimpiä autoja luokassaan, 3665 mm. Kattolinja on 1500 millimetrin korkeudella ja sitä täydentävät korin sulavat mittasuhteet, korostettu ja terävä vyötärölinja sekä korin alaosan muotoiltu pokkaus. i10:n muotoilu takaa tilavat ja käytännölliset sisätilat sekä luokkansa parhaan tavaratilan (252 litraa istuimet normaaliasennossa ja 1046 litraa penkit kaadettuina).

Vakiovarusteina autossa on mm. lämmitettävä ratti, vakionopeudensäädin nopeuden rajoittimella ja kaksivärinen sisustus. Autosta löytyy aina myös led-päiväajovalot sekä ilmastointi.

Etuvetoisen i10:n moottori kuuluu Hyundain suosittuun Kappa-moottoriperheeseen ja autossa on aina viisivaihteinen manuaalivaihteisto. 1,0-litrainen, kolme sylinterinen moottori tuottaa 66 hv:n tehon 5500 kierroksilla ja vastaavasti suurin vääntö on käytettävissä 3500 kierroksessa.

Turvallisuus oli tärkeimpiä lähtökohtia uuden i10 suunnittelussa. Autossa on hyödynnetty tuoreinta teknologiaa ja se tekee i10 -mallista omassa luokassaan yhden turvallisimmista autoista. Jäykässä turvakorissa on käytetty suurlujuusterästä ja rakenteita on vahvistettu, mikä on myös vähentänyt melutasoa. Autossa on useita aktiivisia ja passiivisia turvallisuusvarusteita, jotka takaavat maksimisuojan niin matkustajille kuin jalankulkijoillekin. i10:n varsin vaikuttaviin passiivisiin turvavarusteisiin kuuluvat, kuusi turvatyynyä – 2 edessä, 2 sivuilla sekä 2 etusivuverhoina, jotka tarjoavat erinomaisen suojan matkustajille törmäystilanteessa. Turvavöiden kiinnittämisen muistutin sekä automaattinen keskuslukitus ovat myös vakiovarusteita.

Hinta
i10 Comfort 1,0 5 MT – 13.990 euroa