Close

Hyundai esitteli Style Set Free -installaation Milan Design Week 2019 -tapahtumassa

Milan Design Week 2019 -tapahtumassa Hyundai esittelee Style Set Free -installaation, joka kertoo innovatiivisen näkemyksen siitä, miten autoista tulee räätälöity osa elinympäristöämme.
  • Hyundain Style Set Free -installaatio tarjoaa kaikille aisteille kokemuksen autonomisten autojen kuljetettavina olevien ihmisten tuntemuksista
  • Hyundai järjestää Milan Design Week 2019 -tapahtumassa vuorovaikutteisen paneelikeskustelun brittiläisen lifestylelehden Monoclen kanssa sen perustajan ja päätoimittajan Tyler Brûlén johdolla

Liikkumisen ja kuljetuksien yksinkertainen tarkoitus on päästä siirtymään paikasta toiseen, mutta ajoneuvon käsite on juuri nyt nopeasti muuttumassa, kun autot ovat yhä älykkäämpiä ja yhdistyvät moderniin teknologiaan.

Style Set Free -installaatiossa Hyundai esittelee pyrkimyksiä luoda täydellisiä tiloja. Se, mitä se kunkin kohdalla yksilöllisesti tarkoittaa, jätetään ihmisten itsensä päätettäväksi.

Hyundain Style Set Free -installaation keskeinen osa on taiteellinen tulkinta ”the Sculpture”. Tämä jatkuvasti muuttuva ja luova installaatio esittelee kolme Hyundain uuden brändikokemuksen avainelementtiä: värin ja valon, materiaalit sekä muodon ja äänen. Jokainen näistä elementeistä herää eloon korkealaatuisen digitaalisesti animoidun grafiikan avulla 12 minuutin esityksessä sekä useina interaktiivisten installaatioiden sarjoina.

Ensimmäistä kertaa Milanossa Hyundai esittelee myös ääniohjatun opastuksen osoitteessa http://hyundai.guide, joka on esillä myös tulevissa Hyundai tapahtumissa.

– Hyundain Style Set Free -installaatio pyrkii tarjoamaan ainutlaatuisen autokokemuksen, jota kukaan muu autonvalmistaja ei ole toistaiseksi tarjonnut, mutta jota asiakkaat ovat etsineet, sanoi Hyundai Motorin varatoimitusjohtaja ja markkinointijohtaja Wonhong Cho.

Lisäksi Hyundai järjestää Milan Design Week 2019 -tapahtumassa paneelikeskustelun brittiläisen lifestylelehden Monoclen ja design-vaikuttajien kanssa. Paneelia johtaa Monoclen perustaja ja päätoimittaja Tyler Brûlé ja mukana ovat maisema-arkkitehti ja urbanisti Winy Maas, maailmankuulu elämäntapa- ja trendiasiantuntija Li Edelkoort ja autosuunnittelija SangYup Lee.

Hyundai Motor Company osallistuu tämän vuoden Milan Design Week -tapahtumaan 9.-14.4. osoitteessa Via Tortona 31, Milan.