Close

Hyundai esittelee vaikuttavaa suorituskykyä SEMA-autonäyttelyssä

Hyundai Motor America julkistaa SEMA-erikoisautotapahtumassa Las Vegasissa 1.–4. marraskuuta neljä kiehtovaa show-autoa, jotka on kehitetty yhdessä Rockstar Performance Garagen, Gurnade Inc.:n, ARK Performancen sekä Bisimoton, kovan luokan yhteistyökumppanien kanssa.

Maastokelpoista voimaa ja ikonista Rockstar-muotoilua: Rockstar Santa Fe konsepti

hyundai_rockstar_performance_garage_rock-star-santa-fe_2016_sema

Nitrokäyttöinen, aidosti maastokelpoinen Santa Fe ‑konsepti kehitettiin Hyundai Motor American ja Rockstar Performance Garagen yhteistyönä. Rockstar tunnetaan miltei rajattomasta energisyydestä, jonka paja pystyy välittämään mihin tahansa tuotteeseen tai tapahtumaan. Nitrokäyttöinen Rockstar Santa Fe konsepti ei petä odotuksia. Konepellin alla on Hyundain moottoriin pohjautuva 3,3-litrainen, lambdatunnistimella varustettu V6. Korotettu maavara parantaa Santa Fen tunnustettua maastokelpoisuutta entisestään.

Ratavalmis Gurnade Veloster konsepti on Hyundain ja Gurnaden yhteisponnistus

Hyundai Motor America ja Gurnade Inc. yhdistivät terävimmän osaamisensa ja kehittivät tämän vuoden SEMA-näyttelyyn ainutlaatuisen konseptiauton. Gurnade Veloster Conceptilla on Velosterin ärhäkkä ilme, jota tehostavat integroidut levikkeet, etuhelman ilmanohjain, kilpa-autotyyppiset canard-siivekkeet, kevyet kolmiosaiset alumiinivanteet sekä erityisesti räätälöity takaspoileri.

ARK Road Racer Elantra Concept henkii yhtä aikaa rajuutta ja harmoniaa

Hyundai Motor America ja ARK Performance loivat ARK Elantra Conceptin. Uutuuskonseptissa Elantra-sedanin funktionaalisia, mutta urheilullisia muotoja on terästetty integroiduilla levikkeillä ja muhkeilla taotuilla kilpavanteilla. Myös keulan ja perän muotoiluilmettä on räätälöity. Lopputuloksena on aggressiivinen, mutta samalla täysin harmoninen yleisvaikutelma.

1040 hv:n SANTA-FAST on takavetoinen Santa Fe ‑versiointi

hyundai_bisimoto_santa_fast_2016_sema

Bisimoto on Hyundai Motor American vakiintunut kumppani. Yhteistyön tuloksena syntyi tällä kertaa takavetoinen ”Santa-Fast”, jonka huipputeho on peräti 1040 hv. Bisimoto on tunnettu säväyttävistä katu-, kilpa- ja show-autoistaan. Yhtiö ei kavahda uutta ja tuntematonta ja pysyy siksi jatkuvasti autoteknologian kehityksen terävimmässä kärjessä. Takavetoisen SUV:n hurjista tehoista vastaa Hyundain moottoriin perustuva 3,8-litrainen, lambdatunnistimella varustettu V6-flexfuel-turbomoottori, joka on asennettu autoon pitkittäissuuntaisesti.