Close

Hyundai esittelee täysin uuden SUV-mallin

Hyundain SUV-mallisto laajenee täysin uudella, kompaktilla Kona ‑mallilla. Uutuusmalli on tärkeä askel Hyundain tähdätessä johtavaksi aasialaiseksi automerkiksi Euroopassa vuoteen 2021 mennessä. Havaijin alueelta lainattu mallinimi ”Kona” heijastelee havaijilaista energisyyttä ja elämäntyyliä.

kona_2017_800x496

Hyundai esittelee kesään mennessä täysin uuden kompaktin SUV-mallin, joka saa nimen Hyundai Kona. Uusi B-segmentin katumaasturi vahvistaa Hyundain SUV-malliperhettä, johon kuuluvat Euroopassa ennestään Grand Santa Fe, Santa Fe ja Tucson. Hyundai Konan nykyaikainen muotoilu heijastelee sen modernin kohderyhmän elämäntyyliä.

Täysin uusi Hyundai Kona on tärkeä askel Hyundain tavoitellessa johtavan aasialaisen automerkin asemaa Euroopassa. Tavoite on tarkoitus saavuttaa viimeistään vuonna 2021 ja Hyundai aikoo lanseerata siihen mennessä peräti 30 uutta mallia tai malliversiota. Hyundai Kona on puhdasverinen katumaasturi, jolla on tukenaan Hyundain vahva uskottavuus SUV-segmentissä. Yhtiön SUV-malleja on myyty yli 1,4 miljoonaa autoa siitä lähtien, kun ensimmäisen sukupolven Santa Fe lanseerattiin vuonna 2001.

Havaijin alueen saarelta lainattu mallinimi ”Kona” jatkaa Hyundain SUV-mallien perinteistä nimeämisstrategiaa. Hyundai Konan dynaamisella luonteella on myös paljon yhteistä havaijilaisen energisen elämäntyylin kanssa. Hyundai Konan aito SUV-luonne, nykyaikainen muotoilu ja premium-tason ominaisuudet vahvistavat Hyundain vetovoimaa uusien asiakkaiden keskuudessa.

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company on pääyhtiö Hyundai Motor Group -konsernissa, jonka innovatiivinen rakenne käsittää kaikki autotuotannon resurssit omasta terästehtaasta alkaen. Hyundailla on kautta maailman kahdeksan tuotantokeskusta ja seitsemän teknistä suunnittelukeskusta. Yhtiö myi vuonna 2015 maailmanlaajuisesti 4,96 miljoonaa autoa. Hyundai työllistää yli 110 000 henkilöä eri puolilla maailmaa.

Yhtiö vahvistaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa ja pyrkii lujittamaan edelleen puhtaan teknologian johtoasemaansa, jonka ovat pohjustaneet maailman ensimmäinen massatuotettu vetyauto ix35 Fuel Cell sekä IONIQ, maailman ensimmäinen automalli, joka on saatavissa kolmena erilaisena sähkömoottoria hyödyntävänä versiona.